Ταξίδι στη Ρώμη και τη Φλωρεντία για τo Career Sales Force της Eurolife FFH

Το δίκτυο εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων της εταιρείας γιόρτασε τις επιτυχίες του στις δύο ιστορικές πόλεις

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να υποστηρίζει και να αναγνωρίζει το έργο των ανθρώπων της, επιβραβεύοντάς τους με εμπειρίες που μένουν αξέχαστες, γι’ αυτό και πριν λίγες μέρες η εταιρεία διοργάνωσε ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιταλία για τους ανθρώπους του Career Sales Force. Τα στελέχη του δικτύου εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων της Eurolife FFH βρέθηκαν στις ιστορικές πόλεις της Ρώμης και της Φλωρεντίας, σε ένα ταξίδι επιβράβευσης για την επίτευξη των παραγωγικών τους στόχων. 

Το ταξίδι είχε σαν πρώτη στάση τη Ρώμη, την Αιώνια Πόλη. Εκεί, τα στελέχη του Career Sales Force απόλαυσαν μια περιπατητική ξενάγηση στους δρόμους της πόλης και ανακάλυψαν τη μαγεία της μέσα από την περιήγηση στα μοναδικά της αξιοθέατα, όπως το επιβλητικό Κολοσσαίο και η Ρωμαϊκή Αγορά. Σειρά είχε το Βατικανό, όπου οι συμμετέχοντες του ταξιδιού είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Μουσείο του Βατικανού, την Καπέλα Σιστίνα, τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου και τα Δωμάτια του Ραφαήλ. Επόμενος σταθμός ήταν η πανέμορφη Φλωρεντία, με επισκέψεις σε ιστορικά τοπόσημα αυτής της πόλης-υπαίθριο μουσείο, όπως η Πιάτσα ντε λα Σινιορία, η εντυπωσιακή Εκκλησία του Τίμιου Σταυρού, η Πόντε Βέκκιο και η Παναγία των Λουλουδιών, με τους πολιτιστικούς θησαυρούς να αφήνουν στους ταξιδιώτες ανεξίτηλες εντυπώσεις. 

Η Eurolife FFH, μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd, με στόχο να δίνει αξία στο παρόν αλλά και το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς, προσφέρει σε επαγγελματίες που ξεχωρίζουν με το ταλέντο τους την ευκαιρία να ενταχθούν στο δυναμικό του Career Sales Force και να δημιουργήσουν τη δική τους επιτυχημένη πορεία στον κλάδο. Η ομάδα του δικτύου εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων της εταιρείας απαρτίζεται από στελέχη που εργάζονται με συνέπεια και επαγγελματισμό προκειμένου να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών της Eurolife FFH. Η εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό τους, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για να το καταφέρουν, αλλά και επιβραβεύοντας τις επιτυχίες τους. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*