Γ. Ζάχος, NP: Το μέτρο του ΕΝΦΙΑ κινητοποίησε δυνατά τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές

της Ελενας Ερμείδου

Μπορεί η έκπτωση 10% στον ΕΝΦΙΑ για τις ασφαλισμένες κατοικίες να είναι ελάχιστη και να μην κινητοποιεί εύκολα τους ιδιοκτήτες μικρών διαμερισμάτων, ωστόσο το μέτρο της φοροαπαλλαγής που συνδέθηκε με τον ΕΝΦΙΑ ήταν δυνατό ώστε να κινητοποιήσει τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές για να αυξήσουν τα παραγωγικά τους χαρτοφυλάκια δήλωσε στο IW.gr ο Γιώργος Ζάχος πρόεδρος της NP Ασφαλιστικής.

Είκοσι χρόνια “NP Ασφαλιστική”

Τα 20α γενέθλιά της γιόρτασε η “NP Ασφαλιστική” την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023, στα Κεντρικά της Γραφεία στο Μαρούσι. Είκοσι χρόνια συνεχόμενης κερδοφορίας, επίτευξης στόχων και διαρκούς προόδου. Ο Πρόεδρος της “NP Ασφαλιστική” κ. Γ. Ζάχος απευθυνόμενος στο προσωπικό και σε συνεργάτες της Εταιρίας, αναφέρθηκε στην ίδρυση της NP στις 3 Δεκεμβρίου 2003 από 10 φίλους συναδέλφους ασφαλιστές και στα μετέπειτα βήματα που έφτασαν την Εταιρία στο σήμερα, ένα οργανισμό παράδειγμα προς μίμηση και πρωταγωνιστή στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Το όραμα 

Το όραμα μας; Να δημιουργήσουμε μία υποδειγματική Εταιρία ως προς τον τρόπο λειτουργίας της, μία Εταιρία οικονομικά ισχυρή, υγιή, αξιόπιστη και φερέγγυα, μία Εταιρία που θα λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα και με σύγχρονη νοοτροπία, μια Εταιρία με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και οικογενειακή συνοχή. Και τα καταφέραμε!!

Οι δοκιμασίες των 20 ετών ήταν πολλές. “Και τι δεν περάσαμε σ’ αυτά τα 20 χρόνια”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Ζάχος. Τα 14 από τα 20 ήταν χρόνια οικονομικής κρίσης της Ελλάδας, Μνημονίων, Πανδημίας και πολεμικών διενέξεων. Ωστόσο η NP Ασφαλιστική όχι μόνο στάθηκε όρθια αλλά πολλαπλασίασε τα μεγέθη της και πλέον σήμερα είναι η Εταιρεία με τους υψηλότερους Δείκτες Φερεγγυότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, με πολύ υψηλή απόδοση Iδίων Kεφαλαίων και ένα επιχειρηματικό success story όχι μόνο σε αριθμούς αλλά και σε ποιότητα και οργάνωση.

Η φιλοσοφία 

Η φιλοσοφία της “NP Ασφαλιστική” βρίσκεται στο σλόγκαν της Εταιρίας “Συνεπής σε ό,τι πει”. Όμως πάνω απ’ όλα η επιτυχία μας βασίζεται στο γεγονός ότι δημιουργήσαμε μία εταιρία με επαγγελματικό ήθος, ανθρώπινο πρόσωπο και οικονομική ευρωστία που ενδιαφέρεται για την επαγγελματική ασφάλεια και τις προοπτικές του ανθρώπινου δυναμικού μας, την ποιότητα των υπηρεσιών στους πελάτες μας και την επαγγελματική εξέλιξη των συνεργατών μας.’

Διψήφιες αυξήσεις το 2023 και κερδοφορία

Για μία ακόμη χρονιά (20η συνεχόμενη από την ίδρυσή της), η NP Ασφαλιστική θα παρουσιάσει κερδοφόρα αποτελέσματα και υψηλούς Δείκτες Φερεγγυότητας. Η παραγωγή μας κινείται με διψήφια αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο έτος και η απόδοση του επενδυτικού χαρτοφυλακίου το 2023 ήταν εξαιρετικά καλή. Έτσι, όχι μόνο καταφέραμε να ανταποκριθούμε έγκαιρα και αποτελεσματικά στις αποζημιώσεις, αλλά θα έχουμε και σημαντικά θετικό αποτέλεσμα για μία ακόμη χρονιά.

Παράδεγμα στο ελληνικό επιχειρείν

Πλέον η NP Ασφαλιστική ενσαρκώνει την ελληνική ‘επιχειρηματικήεπιτυχία’, όχι μόνο για την ασφαλιστική αγορά αλλά για ολόκληρο το ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα. Με πλεονάζοντα Ίδια Κεφάλαια και μία από τις καλύτερες αποδόσεις ιδίων κεφαλαίων ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις, σχεδιάζουμε το μέλλον με ισχυρές αναπτυξιακές προοπτικές για την Εταιρεία και τους συνεργάτες μας. Το 2023 προσθέσαμε νέα ασφαλιστικά προϊόντα και διευρύναμε τις ασφαλιστικές επιλογές των πελατών μας, με ιδιαίτερη έμφαση στις ασφαλίσεις περιουσίας, μεταφοράς προϊόντων, τουριστικών ασφαλίσεων και γενικών αστικών ευθυνών.‘‘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*