Λογότυπο ΕΕΑΕ

H επιστολή της ΕΕΑΕ για τους διαμεσολαβητές και το ΕΣΠΑ

Την ικανοποίησή της για την παρέμβαση του ΕΕΑ σχετικά με την ένταξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε προγράμματα του ΕΣΠΑ εκφράζει η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος.

Με επιστολή της προς το ΕΕΑ “εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για την άμεση αντίδραση του Ε.Ε.Α. μέσω του Προέδρου του κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, λόγω του αποκλεισμού του Κλάδου μας από τα Προγράμματα Ενίσχυσης Ρευστότητας των Περιφερειών”.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην από 14/10/2020 επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Αττικής, “με την συγκεκριμένη απόφαση ευνοούνται κυρίως μεγαλύτερες επιχειρήσεις και ελαχιστοποιούνται οι ελπίδες των μικρομεσαίων, για ουσιαστική στήριξη, μέσω της χορήγησης κάποιου κεφαλαίου, που δεν θα χρειαστεί να επιστρέψουν.

Αυτό άλλωστε προέκυψε και από την έντονη δυσαρέσκεια που εξέφρασαν τα Μέλη μας, κατά την επικοινωνία που είχαν με την Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση που για ακόμη μια φορά αφήνει την Διαμεσολάβηση εκτός ευνοϊκών μέτρων.

Προσδοκούμε στην ανταπόκριση της Περιφέρειας στο δίκαιο αυτό αίτημα και συντασσόμαστε με το Ε.Ε.Α. για οποιαδήποτε ενέργεια απαιτηθεί προς αυτή την κατεύθυνση”.

Πηγή: insurance-eea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*