Ιωάννης Τοζακίδης, ΠΣΣΑΣ στο INC20: Χρειαζόμαστε την πολυφωνία απ’ όλα τα σωματεία που λειτουργούν στην Ελλάδα

Ενωτικό μήνυμα προς όλα τα ασφαλιστικά σωματεία έστειλε ο κ. Ιωάννης Τοζακίδης, Πρόεδρος, ΕΑΔΕ & ΠΣΣΑΣ, Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ιδρυτής, Liberty Insurance Agents στο πλαίσιο συμμετοχής του στο Panel 4 του 13th Insurance Conference με θέμα: “H νέα εποχή στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση”.

“Είχαμε ένα περιστατικό που προκύπτει ανά 100 χρόνια αλλά η προσαρμογή του ΠΣΣΑΣ στην εποχή Covid ήταν εύκολη. Η εμπειρία των συναδέλφων συνέβαλλε σ’ αυτό. Δεν θα ξεπεράσουμε ελπίζουμε σε απώλειες τζίρου στην ασφαλιστική αγορά το διψήφιο νούμερο στο τέλος του χρόνου. Αυτό που έχουμε εμείς να διαχειριστούμε περισσότερο είναι η κουλτούρα και η φιλοσοφία για όσους διαχειρίζονται την ανάπτυξη δικτύων”, τόνισε χαρακτηριστικά.

“Είμαστε σε κομβικό σημείο. Έχουν  ωριμάσει οι σκέψεις και οι συνθήκες. Η δεκαετία που ‘έτρεξε’ ωρίμασε μια σκέψη. Υπάρχει το όραμα. Η Coca Cola δεν έχει όραμα να έχει καλύτερη γεύση, αυτό το έχει πετύχει. Αυτό που στοχεύουν είναι να ανακυκλώνονται οι συσκευασίες της μέχρι το 2030 σε μεγάλο ποσοστό. Έχουμε ενωτική συμπεριφορά. Χρειαζόμαστε την πολυφωνία απ’ όλα τα σωματεία που λειτουργούν στην Ελλάδα, όχι μόνο με σφραγίδα αλλά με πραγματική υπόσταση και λόγο. Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι, μετά το καλοκαίρι, αλλάζουμε το καταστατικό μας για να είμαστε κοντά στα μέλη μας με στόχο την ανάπτυξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*