Λένε για τους Ελληνες Ασφαλιστές

της Ελενας Ερμείδου

Κινητοποιήθηκαν με το που ξέσπασε ο πανδημικός ιός άμεσα οι έλληνες ασφαλιστές, ασφαλιστικές, ασφαλιστική διαμεσολάβηση ή πήρε χρόνος να αντιδράσουν;

Είναι ένα από τα πολλά ερωτήματα που έχει θέσει σε ασφαλιστικές, ασφαλιστική διαμεσολάβηση το IW με αφορμή τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών από την εγχώρια ασφαλιστική αγορά, οι ασφαλιστικές άργησαν να κινητοποιηθούν, στέλνοντας αρχικά τις καμπάνιες. Ωστόσο, αργότερα προς τιμήν τους έσπευσαν να ενημερώσουν τους ασφαλισμένους για τις πολιτικές των συμβολαίων, με τελευταία την ΕΑΕΕ.

Διαφορετική άποψη έχουν οι ξένοι ασφαλιστές και πιο συγκεκριμένα οι αντασφαλιστές, οι οποίοι δήλωνουν στο IW ότι η Ελλάδα ήταν στις χώρες που ενδιαφέρθηκαν άμεσα να ενημερωθούν για τις επί πλέον επιλογές – πολιτικές που θα μπορούσαν να εφαρμόσουν

Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση έσπευσε άμεσα να ενημερώσει τους πελάτες της, αλλά και για να στηρίξει το κλάδο επίσης δια του πρόεδρου τον κλάδο προκειμένου να μειώσεις τις δυσμενείς συνέπειες από τον ιό. Ενα από τα σημαντικά μέτρα που προτείνει είναι η φοροαπαλλαγή στα ασφάλιστρα ζωής και περιουσίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*