ERGO: Με μεγάλη επιτυχία η Εορταστική Εκδήλωση Συνεργατών 2020

Σε μια εξαιρετικής οργάνωσης εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και με κύριο μήνυμα “Όλοι μαζί στη νέα δεκαετία“, περισσότεροι από 1.300 Συνεργάτες της ERGO, γιόρτασαν τις επιτυχίες τους στο έτος 2019 και την είσοδο της ERGO στη νέα δεκαετία με τις καλύτερες προϋποθέσεις. 

Την εκδήλωση, που για μία ακόμη χρονιά ήταν ξεχωριστή, αλλά και άκρως συναισθηματική, λόγω της επικείμενης αποχώρησης του CEO της εταιρείας κ. Θεόδωρου Κοκκάλα, ο οποίος μετά τη σημαντική προαγωγή του, από την 01/05/2020 αναλαμβάνει Πρόεδρος του Δ.Σ. και CEO της ERGO Γερμανίας, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Γερμανίας Dr. Ernst Reichel, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και CEO του Ομίλου ERGO Dr. Markus Riess, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και COO της ERGO International και υπεύθυνος για την Ελλάδα Dr. Oliver Willmes, επιφανή στελέχη του Ομίλου ERGO, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της ασφαλιστικής αγοράς και της Τράπεζας Πειραιώς, στρατηγικού συνεργάτη της ERGO. 

Σε δημοσίευμα του IW από την εκδήλωση: Τα σχέδια της ERGO για το 2020

Ο Dr. Markus Riess, στη σύντομη ομιλία του, συνεχάρη τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας για τα εξαιρετικά εταιρικά αποτελέσματα στο έτος 2019 και επεσήμανε ότι η σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας στα τελευταία 10 χρόνια οφείλεται κατά κύριο λόγο στις δικές τους προσπάθειες και την αφοσίωσή τους στην εταιρεία. Δήλωσε ακόμη πως για την ERGO, η Ελλάδα παραμένει μια από τις πλέον σημαντικές αγορές, στην οποία ενδιαφέρεται να διατηρήσει τον ηγετικό ρόλο της.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεισφορά του κ. Θεόδωρου Κοκκάλα στην κερδοφόρα και αναπτυξιακή πορεία της ERGO στην Ελλάδα, αλλά και να τον ευχαριστήσει για την αποδοχή της πρότασής του να αναλάβει τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. και CEO της ERGO Γερμανίας. Στο ίδιο πνεύμα ήταν και ο σύντομος χαιρετισμός που απηύθυνε ο Dr. Oliver Willmes

Ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, μετά από την αναφορά του στις εταιρικές επιτυχίες στο έτος 2019, εμφανώς συγκινημένος, αναφέρθηκε στη 16ετή θητεία του στην εταιρεία ως CEO και το νέο ρόλο του στον Όμιλο. Ευχαρίστησε τους Συνεργάτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην εταιρεία και στον ίδιο, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, όπως και τους Μετόχους, που όπως είπε “Ήταν μαζί μας σε όλη την πορεία. Ήταν αυτοί που έβλεπαν τις ευκαιρίες και όχι τον κίνδυνο και μας στήριξαν ακόμη και σε τολμηρές αποφάσεις μας”.

Ευχαρίστησε ακόμη το Προσωπικό και τα Στελέχη της εταιρείας, την ανώτατη διοικητική ομάδα και ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Λινό και τον κ. Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: “Οι δομές που δημιουργήσαμε στην εταιρεία μας, εγγυώνται ότι η αλλαγή του CEO, δεν θα επηρεάσει τη λειτουργία της εταιρείας και γι’ αυτό είμαι πολύ υπερήφανος. Πιστεύω ότι η εταιρεία έχει τις βάσεις για να πετάξει ακόμη πιο ψηλά και να γίνει ακόμα καλύτερη και χωρίς εμένα. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία σας”.  

Οι κύριοι Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου και Γιάννης Λινός, προσωπικά αλλά και εκ μέρους της Διοικητικής Ομάδας και του Προσωπικού της εταιρείας, αναφέρθηκαν στο ήθος, στην ανθρωπιά, στην ειλικρίνεια και στα ηγετικά χαρακτηριστικά του κ. Κοκκάλα, τον ευχαρίστησαν με θερμά λόγια για την άριστη συνεργασία τους, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του και παρουσίασαν δύο video, με έντονα συναισθηματικό περιεχόμενο, που δημιούργησαν προς τιμή του τα Διευθυντικά Στελέχη και το Προσωπικό της εταιρείας, με αναφορά στο έργο του στη 16ετή θητεία του, αλλά και με δηλώσεις για τον άνθρωπο και επαγγελματία Θ. Κοκκάλα, από εργαζόμενους και στελέχη της εταιρείας, αλλά και από στελέχη της αγοράς που κατέχουν θεσμικές θέσεις ευθύνης.

Ακολούθησε η βράβευση των κορυφαίων Συνεργατών της ERGO, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο έτος 2019 και η απονομή τιμητικής διάκρισης στην Τράπεζα Πειραιώς με αφορμή τη 10ετή ποιοτική και δημιουργική συνεργασία της με την ERGO. 

Στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι μαγεύτηκαν από την αριστοτεχνική σύνδεση δύο διαφορετικών μουσικών κόσμων και την εντυπωσιακά αρμονική συνεργασία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ωδείου Συγκελάκη υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Πάνου Βλάχου, με τη Σύγχρονη Ορχήστρα του Γιώργου Παπαχριστούδη, την Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και το Μουσικό σύνολο 20 μπουζουκιών του Θανάση Πολυκανδριώτη, που συνόδευαν τη μοναδική ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα.

Η εκδήλωση, που θα μείνει στη μνήμη όλων των προσκεκλημένων, ολοκληρώθηκε με Δεξίωση που παρέθεσε προς αυτούς η ERGO

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*