Πασχαλινό Bazaar από τον Σύλλογο Εργαζομένων ERGO Ασφαλιστικής

Πασχαλινό BAZAAR για την ενίσχυση του περιοδικού δρόμου ΣΧΕΔΙΑ, διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Ομίλου ERGO στην Ελλάδα σε συνεργασία με την ΣΧΕΔΙΑ ART στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Η «ΣΧΕΔΙΑ» είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου. Πωλείται αποκλειστικά και μόνο στους δρόμους της πόλης από διαπιστευμένους πωλητές που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες: άστεγοι, άνεργοι και γενικώς άνθρωποι που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Το 62,5% επί της τιμής πώλησης πηγαίνει απευθείας στον πωλητή προκειμένου να τον ενισχύσει.

Οι άνθρωποι της ERGO συνηθισμένοι στο να αναπτύσσουν δράσεις με κοινωνικό πρόσημο, στήριξαν την πρωτοβουλία του συλλόγου με μεγάλη συμμετοχή! Αγοράζοντας ο καθένας και η κάθε μία από την ΣΧΕΔΙΑ, συνέβαλαν στην κοινωνική επανένταξη ανθρώπων που έχουν σπρωχτεί στο περιθώριο.

“Η στήριξη πρωτότυπων δράσεων μικρής κλίμακας με μέγιστο όμως κοινωνικό αντίκτυπο,  αποτελεί προτεραιότητά μας και θα συνεχίσουμε με περισσότερες ανάλογες δράσεις στο μέλλον!” αναφέρει η ανακοίνωση από το Διοικητικό Συμβούλιο Εργαζομένων Ομίλου ERGO στην Ελλάδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*