Διπλώματα με υψηλή δόση… τεχνολογίας

Νέες αλλαγές για τα διπλώματα οδήγησης βρίσκονται προ των πυλών με στόχο η όλη διαδικασία να μη θυμίζει σε τίποτα τις παλαιότερες που ήταν ιδιαιτέρως χρονοβόρες.

Τις αλλαγές προανήγγειλε ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο κ. Καραμανλής είπε μεταξύ άλλων ότι το νέο νομοθετικό πλαίσιο που θα παρουσιάσει, σε συνεργασία με τον υφυπουργό, θα είναι έτοιμο το επόμενο τρίμηνο.

«Όταν αναλάβαμε είχαμε το φαινόμενο 100.000 άνθρωποι συμπολίτες μας να περιμένουν για διπλώματα. Το ξεμπλοκάραμε αυτό και η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Ο υπουργός είπε ότι σήμερα βρισκόμαστε σε μια διαδικασία εισόδου στην εποχή της ψηφιοποίησης «και να μην έχουμε αυτά τα φαινόμενα της ντροπής στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών  και στις Διευθύνσεις Μεταφορών των Περιφερειών, όπου έρχεται ο κόσμος και περιμένει με τις ώρες για να βγάλει το δίπλωμά του».

Δεσμεύτηκε δε για την εξομάλυνση εντός του επόμενου έτους, της όλης κατάστασης και για τον λόγο αυτό «είμαστε σε επαφή και σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής έτσι ώστε να μην έχουμε αυτά τα φαινόμενα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*