Έργο 10 εκατ. ευρώ για την EIOPA υλοποιεί η Uni Systems

Λύσεις για τον εκσυγχρονισμό που αφορούν τα συστήματα πληροφορικής, ανάπτυξης εξατομικευμένου λογισμικού και άλλων τεχνικών θεμάτων παρέχει η Uni Sytems του ομίλου Infoquest για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA).

Η Uni Systems ηγείται της κοινοπραξίας που αποτελείται από την ίδια και την Sword Technologies SA (Sword Group), αναλαμβάνοντας το Lot No 1 του έργου, το οποίο έχει διάρκεια 4 χρόνια ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα 10 εκατ. ευρώ.

Το έργο Ανάπτυξης Εφαρμογών, Συντήρησης και Υπηρεσίας Εξυπηρέτησης (AMS I) είναι μέρος σύμβασης-πλαισίου που περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης λογισμικού καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

«Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε καλά την ανάγκη για αυξανόμενη ενοποίηση των χρηματοπιστωτικών αγορών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε αυτό το πλαίσιο, η ασφάλεια των καταναλωτών και η εμπιστοσύνη στο χρηματοπιστωτικό σύστημα στην Ευρώπη αποτελεί κρίσιμο θέμα με υψηλό αντίκτυπο στη ζωή των Ευρωπαίων πολιτών. Ως εκ τούτου, οι προσπάθειές μας είναι εστιασμένες στην ανάπτυξη των κατάλληλων εργαλείων για την ΕΑΑΕΣ, λαμβάνοντας υπόψη μας τόσο τις ανάγκες του οργανισμού, όσο και των χρηστών των πληροφοριακών συστημάτων.», σημειώνει σε δηλώσεις του ο κ. Γιάννης Λουμάκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Β.Κ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*