“Τι καλύτερο από έναν άνθρωπο της ασφαλιστικής αγοράς να προσφέρει στα κοινά”

Επιτυχημένοι επαγγελματίες από τον ασφαλιστικό κόσμο παρευρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Εθνικής Ασφαλιστικής στο πλαίσιο της εκδήλωσης της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική» με θέμα «Πολιτισμός στην καθημερινότητα των Πολιτών: Ασφάλεια και ποιότητα ζωής στην Αθήνα».

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον δήμο της Αθήνας με το συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου επισήμανε μεταξύ άλλων ότι«Αφού το θέμα της εκδήλωσης εστιάζει και στην ασφάλεια, τί καλύτερο από έναν άνθρωπο της ασφαλιστικής αγοράς να προσφέρει στα κοινά και να συνδράμει στην αντιμετώπιση σειράς θεμάτων που σήμερα απασχολούν την Αθήνα».

Τέλος το μήνυμα του πρόεδρου της ΕΑΕΕ, κ. Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου μετέφερε η κυρία Μαργαρίτα Αντωνάκη λέγοντας πως άνθρωποι της ασφαλιστικής αγοράς έχουν να προσφέρουν στα κοινά, προς όφελος της κοινωνίας, καθώς γνωρίζουν τον παλμό και αφουγκράζονται τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών.

Διαβάστε επίσης:

Α. Σαμαράς για Ν. Μακρόπουλο: «Ειδική περίπτωση ενός ικανότατου, επιτυχημένου επιχειρηματία»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*