Ρίχνει τα ζάρια η αγορά για να πιάσει εξάρες

της Ελενας Ερμείδου

Τα ζάρια ρίχνουν κάποιοι για να πιάσουν εξάρες. Ποντάρουν σε μετακινήσεις για να πιάσουν θέσεις.

Φρέσκος αέρας μπαίνει στους χώρους της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. O κλάδος θέλει κάνει βήματα για να πάει μπροστά.  Είναι και η αναβάθμιση που βοηθά.

Προετοιμάζεται για να εκπέμπει σε  πανελλαδική συχνότητα ο κλάδος. Οσοι δεν το έχουν πάρει απόφαση, ας το πάρουν και όλοι μαζί ας κάτσουν να βρουν λύση, δεν χωράνε καθυστερήσεις.

Τι μαύροι κωδικοί; Οι μαύροι κωδικοί βρίσκονται πίσω από άσπρους κωδικούς. Το γνωρίζουμε και το γνωρίζουν. Το μητρώο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών γιατί καθυστέρησε.

Προθερμαίνεται μαθαίνουμε μεγάλη ασφαλιστική για να κάνει την έκπληξη στην αγορά.

Μετακινήσεις και μουρμούρες, κάποιοι με μεγάλη εμπειρία από την Βόρεια Ελλάδα λένε μετακινούνται από μεγάλες σε μικρότερες και μαζεμένες ασφαλιστικές

Και μία και είμαστε στην Βόρεια Ελλάδα, ας παραμείνουμε εκεί. Τα πράγματα πάνε καλά εκεί. Γράφουν μεγάλους κινδύνους. Οι επιχειρηματικές – εμπορικές ασφαλίσεις πουλάνε αλλά και τα Ζωής.

Εχει ασύγκριτο δίκτυο, η MetLife λέει η Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα η Ανατολική Μακεδονία. Οι άλλοι ακολουθούν κοντά ή με μεγάλη απόσταση;

Λίγο παρακάτω στην Κεντρική Ελλάδα κάτι ετοιμάζεται στα Τρίκαλα που φαίνεται να είναι μπροστά. Αλλωστε πρωτοπορούν ας μην ξεχνάμε το αυτοκινούμενο λεωφορείο. Σίγουρα ξέρουν να κάνουν την διαφορά, τους έχουμε εμπιστοσύνη.

One comment

  1. Μάλλον έχετε χάσει την αίσθηση του μέτρου ή κάνετε πως δεν τρέχει τίποτα, εσείς ξέρετε ΓΙΑΤΙ…γελάνε και οι προφυλακτήρες των αυτοκινήτων που ασφαλίζονται στις ΕΠΥ….καλό καλοκαίρι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*