«NP Ασφαλιστική»: Το σύγχρονο ελληνικό success story της ασφαλιστικής αγοράς έκλεισε 15 χρόνια ζωής

Το πρώτο ηλεκτρονικό Newsletter στις αρχές του 2019, αποτελεί την εισαγωγή της «NP Ασφαλιστική» στη νέα εποχή της.

Το newsletter έρχεται να υπενθυμίσει ότι η «NP Ασφαλιστική» αποτελεί σταθμό στην ελληνική επιχειρηματικότητα καθώς στα 15 χρόνια λειτουργίας της καταγράφει συνέχεια άνοδο
στα μεγέθη της, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις βασικές της αρχές και βλέποντας στο μέλλον.

Το παρακάτω κείμενο περιλαμβάνεται στο 7σέλιδο ενημερωτικό της NP

Η αύξηση των θεμελιωδών μεγεθών της Εταιρίας σε αυτά τα 15 χρόνια, είναι ενδεικτικά αυτού που χαρακτηρίζεται ως επιχειρηματικό «success story», καθώς η NP Ασφαλιστική έχει 15 συνεχόμενες κερδοφόρες χρήσεις ξεκινώντας από τα 27.000 Ευρώ κέρδη το 2004 και φτάνοντας τα τελευταία 5 χρόνια να έχει κερδοφορία σταθερά πάνω από 8 εκατ. Ευρώ ετησίως, ενώ με ότι αφορά τα Κεφάλαια της, η Εταιρία ξεκίνησε το 2004 με 2,1 εκατ. Ευρώ Ίδια Κεφάλαια και φέτος θα υπερβεί τα 60 εκατ. Ευρώ, διαμορφώνοντας για το 2018 Δείκτες Φερεγγυότητας με τα Solvency II που θα ξεπεράσουν το 850% για τοv MCR και το 215% για τον SCR.

Στη σεμνή τελετή παραβρέθηκε όλο το Διοικητικό Προσωπικό και πληθώρα Συνεργατών της Εταιρίας, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τους οικο- γενειακούς δεσμούς που χαρακτηρίζουν την οικογένεια της «NP Ασφαλιστικής». O Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νίκος Ζάχος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη προσπάθεια των 15 ετών και ευχήθηκε η ανοδική πορεία της Εταιρίας να συνεχιστεί ακόμα πιο δυνατά και την επόμενη 15ετία, κατακτώντας ολοένα και υψηλότερα επίπεδα στην ασφαλιστική αγορά. Η συγκίνηση από την προσπάθεια και την επιτυχία ήταν εμφανέστατη στον Διευθυντή Πωλήσεων Ανάπτυξης Δικτύου κ. Αθανάσιο Κυράνα και στον Διευθυντή Πωλήσεων Direct Δικτύου κ. Γιώργο Στάθη, δύο από τους πρωτεργάτες της Εταιρίας που έζησαν και συνέβαλλαν σε όλες τις φάσεις της δημιουργίας της NP μέχρι σήμερα.

Οι δύο Διευθυντές Πωλήσεων ευχαρίστησαν από καρδιάς όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκαν τόσα χρόνια και βοήθησαν την Εταιρία να φτάσει στα παρόντα επίπεδα, δημιουργώντας στέρεες βάσεις και προοπτικές για το μέλλον.

Γ. Ζάχος: 15 χρόνια συνέπειας της Εταιρίας απέναντι στον πελάτη, τον εργαζόμενο, τον συνεργάτη και το κράτος

Ξεχωριστή και ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η ομιλία του Προέδρου της Εταιρίας κ. Γεώργιου Ζάχου για τα 15 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς της «NP Ασφαλιστική». Μεταξύ άλλων, ο κ. Γ. Ζάχος – αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, για την τιμή της παρουσίας τους στην εκδήλωση της Εταιρίας – δήλωσε ότι πριν από 15 χρόνια που ξεκίνησε η NP Ασφαλιστική, η απόφαση που πήραν οι διοικούντες της Εταιρίας ήταν να δημιουργήσουν “όχι μία ακόμη” Ασφαλιστική Εταιρία, αλλά μια Εταιρία που θα αποτελεί παράδειγμα και θα προσφέρει πραγματικό έργο στην κοινωνία και στον ασφαλιστικό κόσμο. Η απόφαση αφορούσε την δημιουργία μίας Εταιρίας που θα σέβεται τους Πελάτες της, τους Συνεργάτες της, το ελληνικό δημόσιο και κάθε τρίτο συναλλασσόμενο, γιατί πάνω απ’ όλα σέβεται τον εαυτό της.

«Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της Εταιρίας μας, ήταν στη σκέψη μας η δημιουργία μίας ‘ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ’ που όλοι οι εργαζόμενοι (διοικητικές υπηρεσίες και πωλήσεις) θα συμμετείχαν και θα συνέβαλλαν στην πρόοδο και την ανάπτυξη του οργανισμού, γιατί από την αρχή θα γνωρίζουν ότι η εξέλιξη της Εταιρίας είναι και η προσωπική τους εξέλιξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*