.

NN DEMO Day: Ιδέες που αλλάζουν το κλάδο ασφαλειών

Ημέρα ιδεών και αλλαγών για το κλάδο των ασφαλειών ήταν η 7η Δεκεμβρίου 2018 με την συμβολή της NN, του Orange Grove και της Πρεσβείας της Ολλανδίας στην Ελλάδα. 10 προτάσεις συγκεντρώθηκαν και παρουσιάστηκαν στο ενδιαφερόμενο κοινό, ταυτοχρόνως και σε 3 funds.  Στην εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό απήυθυνε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas Μαριάννα Πολιτοπούλου και ο Πρέσβης της Ολλανδίας στην Ελλάδα Caspar Veldkamp.

της Ελενας Ερμείδου

Συγκεκριμένα οι: Brain Insurtech, Clicktotherapy, Crowdwell, Healthier, Healthyclub, Kids in the Kitchen, Map of Care, Myhabeats, Torafugu Tech, Wellics παρουσίασαν αναλυτικά σε πέντε λεπτά τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των όσων δημιούργησαν για το κλάδο των ασφαλειών.

Οι εκπρόσωποι των funds: Σωτήρης Παπαντωνόπουλος (Insurancemarket) Unifund VC, Γιώργος Καραντώνης Metavallon VC, Γιώργος Νούσης Travelmyth άκουσαν ενδελεχώς τους ομιλητές, ανταλλάσοντας απόψεις με στόχο την χρηματοδότηση των ενεργειών.

Η καινοτομία, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Πρέσβης της Ολλανδίας στην Ελλάδα είναι σημαντική για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα και την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων. Το Orange Grove με την υποστήριξη της Ολλανδίας βρίσκεται στην Ελλάδα με στόχο να συνδέσει την Ελλάδα με τα προηγμένα οικοσυστήματα. Δεν πρεσβεύει αποκλειστικά την Ολλανδική κουλτούρα, τον Ολλανδικό τρόπο σκέψης, είναι πολύ πολιτισμικό. Επιχειρεί να αλλάξει νοοτροπίες προς όφελος της οικονομίας και της ανάπτυξης.

Τα προγράμματα  που παρουσιάστηκαν σύμφωνα με τον Πρέσβη της Ολλανδίας είναι πολύ συνεκτικα, έχουν μεγάλη αξία και προσεγγίστηκαν  πολύ συστηματικά.

Η Πρεσβεία της Ολλανδίας  και το Orange Grove ενθαρρύνει την ομαδική εργασία, όπου χάριν σε αυτήν σχεδιάστηκαν και παρουσιάστηκαν όλα τα προγράμματα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*