«Η νέα εποχή της ασφαλιστικής αγοράς» (video)

Με μία πρωτοποριακή προσέγγιση το 11th Insurance Conference (#inc18 – http://www.insurance.ethosevents.eu) που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 28 Ιουνίου από την Ethos Events σε συνεργασία με το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World, το portal Insuranceworld.gr και  το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, προσπάθησε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα ασφαλιστικά συνέδρια και να αγγίξει καίρια θέματα που αφορούν την ασφάλιση και την επιχειρηματικότητα, τις νέες τεχνολογίες και βεβαίως το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται πλέον στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση μετά την οδηγία IDD και τον κανονισμό GDPR.

Το δεύτερο θεματικό πάνελ είχε ως θέμα: «η νέα εποχή της ασφαλιστικής αγοράς» με συντονιστή τον Κωνσταντίνο Ουζούνη, Γενικό Διευθυντή, Ethos Media SA.

Στο πάνελ αυτό ομιλητές ήταν οι κκ: Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Τομεακός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ιωάννα Κουτρουβή, Διευθύνουσα Σύμβουλος, PREDICTA A.E, Βασίλειος Πιερράκος, Insurance IT Advisory Services Senior Manager, EY, Λάμπρος Τσόλκας, Αντιπρόεδρος, Accenture A.E, και Αλεξάνδρα Χριστοπούλου, Partner, Chief Executive Officer ClientIQ. Φιλοξενήθηκαν οι απόψεις στελεχών από εταιρείες IT σχετικά με τις νέες τάσεις στην ασφαλιστική αγορά που σχετίζονται με την ανάπτυξη της τεχνολογίας.  Ο ειδικός τομεακός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης αναφέρθηκε στις προοπτικές που διαμορφώνονται από την τεχνολογία σε συνδυασμό με την ανθρώπινη επαγγελματική δραστηριοποίηση.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*