Συνάντηση κορυφής

Με μεγάλο ενδιαφέρον όλη η αγορά παρακολούθησε το φετινό Insurance Conference με τίτλο «Υποχρεωτική Ασφάλιση: Μπροστά σε νέες προκλήσεις και κίνητρα».

Το συνέδριο άνοιξε το θέμα της υποχρεωτικότητας, αλλά και των κινήτρων που ο κλάδος της Ιδιωτικής Ασφάλισης ζητά με επιχειρήματα. 

Μεταξύ των κορυφαίων προσκεκλημένων ήταν και ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρόεδρος της ΕΥΡΩΠΗΣ Ασφαλιστικής, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος.

Τι τους συνδέει; Η απάντηση ειπώθηκε από τους ίδιους τους ομιλητές. Μία βαθιά και ειλικρινής φιλία.

Ο κ. Γεωργιάδης, που ανέλαβε την βράβευση του Γιάννη Καντώρου, ως διακεκριμένου ηγέτη της ασφαλιστικής αγοράς, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον κ. Μακρόπουλο από το βήμα του συνεδρίου για την προσφορά του.

Επίσης, με τα πιο θερμά λόγια, αναφέρθηκε στον πρόεδρο της ΕΥΡΩΠΗΣ Ασφαλιστικής.

“Ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος είναι ένας θρύλος της ασφαλιστικής αγοράς. Είναι κύριος με “Κ” κεφαλαίο. Ένας αριστοκράτης του 21ου αιώνα, τιμάω τη φιλία σου”, είπε ο πρώην υπουργός.

Ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, προτού ξεκινήσει την τοποθέτησή του στο πρώτο πάνελ του συνεδρίου, παρουσία κορυφαίων στελεχών της ιδιωτικής ασφάλισης,  ανταπέδωσε την θερμή αναγνώριση στο πρόσωπό του. Αναφερόμενος στον κ. Γεωργιάδη είπε μεταξύ άλλων: “Η παρουσία του αγαπημένου μας υπουργού στο συνέδριο είναι τιμητική και σημαντική. Ήταν και στάθηκε δίπλα στην αγορά. Εκτιμώ τη βοήθεια και την συμπαράσταση, όταν κατέβηκα στον στίβο της πολιτικής. Έχεις ένα μεγάλο προσόν. Είσαι πραγματικός φίλος και σε ευχαριστώ δημόσια”, τόνισε ο κ. Μακρόπουλος. 

 

Το 16th Insurance Conference #inco23, διοργανώθηκε από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*