Ημερίδα με τίτλο «ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ….ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΗ ΖΩΗ»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με τίτλο «ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ….ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΗ ΖΩΗ», που οργάνωσε το Γραφείο Ζωής, του Διευθυντή κ.Γιώργου Αναστασίου, της επιθεώρησης του κ. Β. Καραθάνου, την  Τετάρτη 11.07.2018.
Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε  στο  ξενοδοχείο, Chris & Eve Hotel,  στο 3ο χλμ Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης.
Εκλεκτοί προσκεκλημένοι και ομιλητές, ο κύριος Μπαλτατζής Χουσεΐν, ειδικός παθολόγος, ανέπτυξε τη συνέργεια κλασσικής και εναλλακτικής ιατρικής και ακολούθησε η κυρία Χατζηνικολάου Σοφία, διδάκτωρ ψυχολογίας και επικεφαλής του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών, όπου ανέλυσε τεχνικές για το πως  να γίνει κανείς πιο Αποφασιστικός μέσω βιωματικής διαδικασίας.
Τέλος έγινε αναφορά, από το Διευθυντή Γραφείων Πωλήσεων κ. Γιώργο Αναστασίου, στο θεσμό της ασφάλισης,  τις προοπτικές καριέρας και τη δυνατότητα εξέλιξης του ασφαλιστικού συμβούλου, στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης. Έγινε επίσης αναφορά στα νέα δεδομένα στις συντάξεις, τις αλλαγές που επήλθαν τα τελευταία χρόνια στο ασφαλιστικό και τις λύσεις που προσφέρουν τα πρωτοποριακά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την μεγάλη  συμμετοχή κοινού και συνεργατών, μεταξύ άλλων, του συντονιστή ασφαλιστικών συμβούλων κ. Κόλτσου Αθανάσιου, του κορυφαίου ασφαλιστικού συμβούλου κ. Κουτσογιάννη Στέργιου και των ασφαλιστικών συμβούλων, κας.  Αχμέτ Αισέλ, κ.  Τριανταφυλλίδη Θεόδωρου,  κ. Ηρακλέους Ηρακλή, κ. Δαϊλάκη Απόστολου και κ. Βογιατζή Παντελή, από τις πόλεις Κομοτηνής, Ξάνθης, Αλεξανδρούπολής, Δράμας και Χρυσούπολης – Καβάλας, αντίστοιχα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*