Επιθεώρηση Γ. Φουφόπουλου: Στην κορυφή της Εθνικής Ασφαλιστικής με εισπράξεις 68,2 εκατ. ευρώ για το 2023

Βράβευσε τους συνεργάτες της στις 29 Μαρτίου σε μία λαμπρή εκδήλωση στο Votanikos Stage παρουσία της ηγεσίας της εταιρείας και εκπροσώπων της κυβέρνησης

Με εισπράξεις 68,2 εκατ. ευρώ και αύξηση παραγωγής που ξεπερνά το 10% ολοκληρώθηκε το 2023 για την Επιθεώρηση του Γεώργιου Φουφόπουλου της Εθνικής Ασφαλιστικής. Σε επίπεδο ποσοτικών – ποιοτικών αποτελεσμάτων και διοίκησης η Επιθεώρηση κατέχει εδώ και 3 δεκαετίες την κορυφαία θέση στην Εθνική Ασφαλιστική, αποτελώντας ταυτόχρονα “εκκολαπτήριο”  πετυχημένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Η υπόσχεση Γ. Φουφόπουλου σε όσους ενταχθούν στο Δίκτυο

Γ. Φουφόπουλος, R. Gauci

Τα οικονομικά της αποτελέσματα ανακοίνωσε στις 29 Μαρτίου σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε για τις διακρίσεις των ασφαλιστών της στο Votanikos Stage. Το βασικό μήνυμα της φετινής εκδήλωσης ήταν εμπνευσμένο από το βιβλίο της Αγγελικής Μουρατίδου “ΟΔΥΣΣΕΑΣ ο ταξιδευτής της ζωής”.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης  και ειδικότερα  ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο  υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας Χάρης Θεοχάρης και ο Βασίλης Οικονόμου, βουλευτής Α΄Ανατολικής Αττικής της ΝΔ, καθώς και η ηγεσία της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Κωνσταντίνος Ρόκας, Managing Director του CVC,, Τάσος Αναστασίου, Διευθυντής Corporate Προϊόντων,  Αχιλλέας Σδράκας, Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών, Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Προϊόντων Ιδιωτών (CRIO),  Αχιλλέας Σωφρονίου,  Συντονιστική Διεύθυνση Διαχείρισης Επενδύσεων, Ακίνητης Περιουσίας & Legacy Χαρτοφυλακίου κ.α. 

Το 2023 η Επιθεώρηση πέτυχε:

  • συνολικές εισπράξεις 68,2 εκατ. ευρώ
  • 5,2 εκατ. ευρώ παραγωγή στους γενικούς  κλάδους με αύξηση 11% σε σχέση με το 2022 
  • 6,7 εκατ. παραγωγή στον Κλάδο Ζωής καταγράφοντας αύξηση της τάξεως του 10 %
  • σημαντική αύξηση στην παραγωγικότητα των ασφαλιστικών πρακτόρων 
  • διατηρησιμότητα χαρτοφυλακίου σε επίπεδο 93%
  • παραγωγή 11,3 εκατ. ευρώ σε νέα ασφάλιστρα ετησίως

Η Επιθεώρηση Φουφόπουλου κατέκτησε την κορυφή και την… Ιθάκη της

Γ. Φουφόπουλος: Οι στόχοι για το 2024

Όπως ανέφερε ο Γ. Φουφόπουλος, επικεφαλής της Επιθεώρησης, “το 2023 αποτέλεσε κρίσιμη χρονιά. Οι φυσικές καταστροφές και οι συνθήκες κοινωνικής αστάθειας ανέδειξαν τη σημασία του ασφαλιστικού κλάδου και την αξία της ασφάλισης. Η Εθνική στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και υποστήριξε τους ασφαλισμένους της, ικανοποιώντας 459.000 χιλιάδες  περιστατικά που ξεπέρασαν τα 247 εκατομμύρια ευρώ”.  Οι στόχοι για τη χρονιά αυτή είναι οι νέες εργασίες Ζωής να φτάσουν στα 8 εκατ. ευρώ, το σύνολο στις Γενικές Ασφαλίσεις να ανέλθει σε 7 εκατ. ευρώ, να αναπτυχθούν περαιτέρω οι ασφαλίσεις κατοικιών φτάνοντας στα 3.000 συμβόλαια, οι εισπράξεις να ξεπεράσουν τα 75 εκατ. ευρώ, η διατηρησιμότητα το 94% και να ενταχθούν επιπλέον 50 συνεργάτες στην ομάδα της Επιθεώρησης. Η στρατηγική ανάπτυξης θα εστιάσει σε μεγάλο βαθμό στην παροχή νέων εργαλείων εκπαίδευσης – αξιολόγησης προς τους συνεργάτες μέσα από τα οποία θα μπορέσουν να βελτιστοποιήσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*