H Εθνική Ασφαλιστική αρωγός στην τουριστική προβολή της Ελλάδας

Στηρίζοντας διαχρονικά πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την ανάδειξη της Ελλάδας, η Εθνική Ασφαλιστική σαλπάρει αυτή τη φορά ως χορηγός σε ένα μαγευτικό ταξίδι σε οκτώ «διαμάντια» του Αιγαίου. Πρόκειται για την παραγωγή του ντοκιμαντέρ «Aegean Dreaming / Aegean Beauty» της «Συμμαχίας για την Ελλάδα», που φιλοδοξεί να αναδείξει την απαράμιλλη γοητεία του Αιγαίου και να προσελκύσει τουρίστες υψηλών απαιτήσεων.

Η διεθνής συμπαραγωγή (Ελλάδα, Κύπρος, Ολλανδία), υπό τις οδηγίες του Ιταλού σκηνοθέτη Dario Paloma, ταξιδεύει σε Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Δήλο, Κουφονήσια, Αμοργό, Σαντορίνη, Μήλο, Κίμωλο και Κύθνο με το World’s End, το μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό στην Ελλάδα.

Δέκα επεισόδια, διάρκειας 26 λεπτών το καθένα, αιχμαλωτίζουν το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, το μοναδικό φως, τον πολιτισμό και τις σπάνιες ομορφιές αυτών των κυκλαδίτικων νησιών – επίγειες ή θαλάσσιες, καθώς για τη δημιουργία των εξαιρετικών πλάνων χρησιμοποιήθηκε, πέρα από εναέριο drone, και υποβρύχιο drone 4K.

Η υλοποίηση της παραγωγής έγινε από την EL MEDIA, με τη σειρά να προορίζεται για προβολή μέσω του Nautical Channel σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*