Αλ. Βασιλικός, ΞΕΕ: Το ξενοδοχείο πρέπει να συνδεθεί με την τεχνολογία

Της Έλενας Ερμείδου

Tη σύναψη νέας συνεργασίας ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού επιμελητηρίου, Αλέξανδρος Βασιλικός, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που προχωρά η νέα διοίκηση, με το νεοσύστατο σύνδεσμο νεοφυών τουριστικών επιχειρήσεων Ελλάδος.

Συγκεκριμένα το ΞΕΕ θα καλύψει τα λειτουργικά έξοδα του Συνδέσμου και τη στέγαση με στόχο την καινοτομία, την εύρεση χρηματοδότησης για επιτυχημένες επιχειρήσεις, την επίλυση προβλημάτων που έχει ο τουρισμός και την εκπαίδευση.

Πρόκειται για μία συνολική δράση η οποία αναζητά συνεργασίες μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα της οποίας το πρώτο βήμα επιχειρείται σήμερα…

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, το ξενοδοχείο στη σημερινή συγκυρία παίζει καταλυτικό ρόλο, και πρέπει να συνδεθεί με την τεχνολογία.

Σε ερώτηση του Banks.com.gr προς τον πρόεδρο του ΞΕΕ, Αλέξανδρο Βασιλικό και την πρόεδρο των νεφυών επιχειρήσεων Κατερίνα Σαντίκου για τα κριτήρια με τα οποία θα ορίζεται η καινοτομία, η απάντηση ήταν ότι στο ΔΣ θα κατατίθενται οι προτάσεις και θα αναλύονται.

Μάλιστα θα εξετάζονται από δίκτυο συμβούλων ώστε να υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*