Ο A. Cassio Dos Santos στα γραφεία της Generali Hellas

Την ικανοποίηση  της Διοίκησης του Ομίλου για τις θετικές οικονομικές επιδόσεις της Generali Hellas, οι οποίες επιτεύχθηκαν σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, μετέφερε ο περιφερειακός διευθυντής Αμερικής & Νότιας Ευρώπης Antonio Cassio Dos Santos, ο οποίος επισκέφθηκε στα τέλη Ιανουαρίου την Ελλάδα. Το «παρών» στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν έδωσαν επίσης ο Stefano Degrassi, Americas & Southern Europe Area Manager & Finance, και 0 Riccardo Candoni, Area Manager.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του Ομίλου στη διοίκηση της Generali Hellas, καθώς, σε μια περίοδο όπου οι ασφαλιστικές εταιρείες της Ευρώπης βρίσκονται σε διαδικασία επανεξέτασης της στρατηγικής τους, η Generali έχει χαράξει ήδη μια σαφέστατη πορεία ανάπτυξης, στην οποία συμπεριλαμβάνει και την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Κατά την παραμονή τους στην Αθήνα τα στελέχη ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Generali Hellas Πάνο Δημητρίου και το management team για τους στόχους της εταιρείας, τις πρωτοβουλίες για την υλοποίηση της στρατηγικής του Ομίλου σε τοπικό επίπεδο και την ψηφιακή αναμόρφωσή της.

Σημειώνεται ότι το 2017 η Generali Hellas πέτυχε αύξηση εργασιών κατά 9% σε σύγκριση με το 2016, με την παραγωγή ασφαλίστρων να ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ και τα λειτουργικά κέρδη να πλησιάζουν τα 10,2 εκατ. ευρώ.

«Η συνεχής στήριξη του ομίλου σε όλα τα επίπεδα μας παρακινεί να θέτουμε ακόμη πιο φιλόδοξους στόχους, με σκοπό την παροχή καινοτόμων και αποτελεσματικών ασφαλιστικών λύσεων, σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή», δήλωσε ο κ. Πάνος Δημητρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*