To Ι.W. στα εγκαίνια του πολυϊατρείου MEDIFIRST της INTERAMERICAN στο Μαρούσι

Παρουσία εκλεκτών καλεσμένων πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου πολυϊατρείου MEDIFIRST της INTERAMERICAN, που εδράζεται στο Μαρούσι.

Το I.W. ήταν παρών στην παρουσίαση/εγκαίνια της INTERAMERICAN που δημιούργησε το δεύτερο πολυϊατρείο, στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ανάπτυξή της στον τομέα υγείας με περαιτέρω επενδύσεις στις ιδιόκτητες υποδομές.

Τις εγκαταστάσεις του MEDIFIRST εγκαινίασε ο Willem van Duin, πρόεδρος της ACHMEA, μητρικής της INTERAMERICAN, υπογραμμίζοντας με την παρουσία του τη σημασία αυτού του επιχειρησιακού βήματος της εταιρείας. «Η ασφάλιση υγείας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την ACHMEA, καθώς επίσης και για την INTERAMERICAN, διότι είναι η κάλυψη που προσελκύει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη το ενδιαφέρον του πελάτη και δυναμώνει τον δεσμό του με την εταιρεία» τόνισε ο κ. van Duin.

Τόσο ο Γιάννης Καντώρος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων ζωής και υγείας της INTERAMERICAN, όσο και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, χαρακτήρισαν τη λειτουργία του πολυϊατρείου ως μοχλό ανάπτυξης.

Παράλληλα, εστίασαν στο γεγονός ότι το νέο MEDIFIRST ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί και ενισχύει τη δυνατότητα της εταιρείας να εξασφαλίζει για τους ασφαλισμένους της υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας πολύ υψηλών προδιαγραφών.

 

To MEDIFIRST λειτουργεί σε 24ωρη βάση

Το πρωτοποριακό πολυϊατρείο διαθέτει 15 ιατρικά τμήματα: γενικής ιατρικής, γαστρεντερολογικό, γυναικολογικό, δερματολογικό, ενδοκρινολογικό, καρδιολογικό, νευρολογικό, ορθοπεδικό, ουρολογικό, οφθαλμολογικό, παθολογικό, παιδιατρικό, πνευμονολογικό, χειρουργικό και ωτορινολαρυγγολογικό. Επίσης, λειτουργεί σε διαγνωστικό επίπεδο ακτινολογικό τμήμα με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για μαγνητικές τομογραφίες, ψηφιακές μαστογραφίες και ακτινογραφίες, ενώ λειτουργούν και τα τμήματα καρδιολογικό, μικροβιολογικό, υπερήχων και check-up. Ακόμη, διαθέτει οργανωμένη μονάδα αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών.

Το MEDIFIRST, που λειτουργεί σε 24ωρη βάση καθ’ όλες  τις ημέρες του έτους, έχει 47 επιστημονικούς συνεργάτες-ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με κυλιόμενο ωράριο απασχόλησης και υποστηρίζεται από την υπηρεσία Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας (Γραμμή Υγείας 1010) της INTERAMERICAN, με ιδιόκτητα μέσα διακομιδής και συνεχή διαθεσιμότητα ασθενοφόρου. Ακολουθώντας τα πλέον σύγχρονα συστήματα λειτουργίας, το νέο πολυϊατρείο τηρεί ολοκληρωμένο ιατρικό ιστορικό σε κοινή πλατφόρμα με το πολυϊατρείο στα νότια προάστια και εφαρμόζει τα προηγμένα διεθνή συστήματα κωδικοποίησης ασθενειών και ιατρικών πράξεων (ICD-9, ICD-10 και CPT).

 

Oι ομιλίες 

Τις εγκαταστάσεις του MEDIFIRST εγκαινίασε ο Willem van Duin, πρόεδρος της ACHMEA, μητρικής της INTERAMERICAN, υπογραμμίζοντας με την παρουσία του τη σημασία αυτού του επιχειρησιακού βήματος της εταιρείας. «Η ασφάλιση υγείας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την ACHMEA, καθώς επίσης και για την INTERAMERICAN, διότι είναι η κάλυψη που προσελκύει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη το ενδιαφέρον του πελάτη και δυναμώνει τον δεσμό του με την εταιρεία» τόνισε ο κ. van Duin. Αναφερόμενος στο MEDIFIRST, επισήμανε ότι η πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας για την Ελλάδα είναι πολύ πιο σημαντική από ότι σε άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται η ACHMEA και η παροχή των υπηρεσιών στις κατάλληλες εγκαταστάσεις με εξασφαλισμένη την ποιότητα, ενισχύει και την αξία του brand της INTERAMERICAN. Ο πρόεδρος της ACHMEA αναφέρθηκε και στο ολλανδικό μοντέλο του συστήματος υγείας, λέγοντας ότι το προσιτό κόστος και η εύκολη πρόσβαση των πολιτών σε υπηρεσίες, το χαρακτηρίζουν ως ένα καλό σύστημα. «Για την ACHMEA και την INTERAMERICAN θα ήταν ελκυστική η ιδέα να δημιουργεί στην Ελλάδα ένα σύστημα υγείας που θα έμοιαζε με το ολλανδικό», συμπλήρωσε, παρατηρώντας πως η Ελλάδα αντιμετωπίζει έντονο δημογραφικό πρόβλημα με γήρανση του πληθυσμού, που σημαίνει μεγαλύτερη ανάγκη για διαχείριση χρονίων νόσων και για φροντίδα όπως αυτή που παρέχει το πολυϊατρείο MEDIFIRST.

Ο Γιάννης Καντώρος, διευθύνων σύμβουλος και ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων ζωής και υγείας της INTERAMERICAN, μίλησαν για τις συνθήκες που διαμορφώνονται στην Ελλάδα για την υγεία, ασφαλιστικά και στις υπηρεσίες. Τα ηγετικά στελέχη της INTERAMERICAN αναφέρθηκαν στις καινοτόμες πρωτοβουλίες της εταιρείας για τον εκσυγχρονισμό της διαχείρισης, την αυτοματοποίηση και τον εξορθολογισμό του κόστους της υγείας για τους ασφαλισμένους και τόνισαν την προοπτική για ποιοτική και αποτελεσματική φροντίδα της υγείας μέσα από την παρακολούθηση των τάσεων διεθνώς και την αξιοποίηση της τεχνολογίας, με έμφαση στην πρόληψη και στην ευρύτερη εμπειρία του πελάτη, επισημαίνοντας ότι τα ιδιόκτητα πολυΪατρεία αποτελούν μια ενδιαφέρουσα επένδυση που αξίζει να υποστηριχθεί σε βάθους χρόνου. Την έναρξη των εργασιών του νέου MEDIFIRST χαιρέτισε και ο Γιώργος Πατούλης, υπό τη διπλή ιδιότητά του ως δήμαρχος Αμαρουσίου, όπου λειτουργεί το πολυϊατρείο, και ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση συνεργάτες των δικτύων πωλήσεων και στελέχη της εταιρείας, εκπρόσωποι αρχών και φορέων υγείας, πελάτες και φίλοι της INTERAMERICAN.

 Νικ. Σακ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*