Η ΕΕΑΕ για τις εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος ευχαριστεί όσους έδωσαν το «παρών» στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας. Ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν σε αυτές και συγχαίρει τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και όλους τους συναδέλφους του συνδυασμού ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ, για τη νίκη τους σε αυτές, καθώς και όλους τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ευχαριστούμε όλους τους Συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και έδωσαν ένα μεγάλο και δυναμικό παρών στις εκλογές για την νέα Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας.

Η συμμετοχή της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που ήταν πρωτοφανής, έδωσε μια πολύ ισχυρή πλειοψηφία στον Τομέα των Υπηρεσιών που ξεπέρασε το 65%.

Τούτο σημαίνει ότι στον θεσμό του Επιμελητηρίου, αλλά και στα πρόσωπα που ηγούνται και τον υπηρετούν , η Διαμεσολάβηση αναγνωρίζει έναν μεγάλο σύμμαχο και υποστηρικτή.

Συγχαίρουμε τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και όλους τους Συναδέλφους μας του Συνδυασμού, ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ, γιατί έδωσαν  έναν αγώνα  υψηλού επιπέδου και ήθους, έντιμο, συναδελφικό, ενωτικό, και στοχευμένο στην ανάδειξη της ωφελιμότητας του θεσμού του Επιμελητηρίου.

Συγχαίρουμε επίσης και όλους  τους Συναδέλφους που πλαισίωσαν άλλους Συνδυασμούς.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτοί που θα  εκλεγούν θα δώσουν περιεχόμενο στο όραμα για ένα Επιμελητήριο με ισχυρό λόγο στις δίκαιες  διεκδικήσεις μας,  αλλά και αντίλογο σε ό,τι αδικεί και υποβιβάζει τις κατακτήσεις μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΕΑΕ»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*