Στο έμψυχο δυναμικό της ERGO, ο Δημήτρης Σπανός

Άλλο ένα αξιόλογο στέλεχος της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς εντάσσεται στο έμψυχο δυναμικό των εταιρειών του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα. Από τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 ο κ. Δημήτρης Σπανός αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας

O κ. Σπανός είναι Αναλογιστής και πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πάτρας. Την επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 1992 στην Ατλαντική Ένωση ως Προϊστάμενος Κλάδου Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής και το 1995 συνέχισε στη Metrolife Εμπορική Α.Ε.Α.Ε.Ζ. από τη θέση του Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αναλογιστικής και Αντασφαλειών.

Το 2001 ως Διευθυντής στη ΛΑΪΚΗ Τράπεζα ανέλαβε την ευθύνη δημιουργίας της CNP ΖΩΗΣ, μετά την ίδρυση της οποίας ασκεί τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή της, καθώς και αυτά του νόμιμου εκπροσώπου του υποκαταστήματος της CNP Ασφαλιστικής στην Ελλάδα από το 2013 και μετά.

O CEO των εταιριών του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, δήλωσε σχετικά: «Πιστεύουμε ότι, με την πολυετή εμπειρία του, ο κ. Σπανός ως μέλος της διοικητικής ομάδας των εταιριών μας θα συμβάλλει αποφασιστικά στη δυναμική ανάπτυξη του Τομέα ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας και στην αποτελεσματική εφαρμογή της εταιρικής μας στρατηγικής, προσθέτοντας αξία στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους και στους συνεργάτες μας. Καλωσορίζουμε τον κ. Σπανό και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις κοινές μας πλέον προσπάθειες και επιδιώξεις».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*