O όμιλος MATRIX ετοιμάζεται να ανοίξει γραφείο στο Ιράν

[starbox]

Ο όμιλος Matrix και η Matrix Greece   θα είναι  από τους πρώτους   ομίλους από την ασφαλιστική βιομηχανία που μπορεί να  ανοίξει γραφείο στην αναπτυσσόμενη αγορά του Ιράν.

Η 4η επίσκεψη ανώτατου κλιμακίου του ομίλου   τηςMatrix    στο Ιράν , δημιούργησε τις επαφές με στόχο  να δημιουργήσει  γραφείο με τους κατάλληλους  ιρανούς συνεργάτες σε μία αναπτυσσόμενη ταχύτατα αγορά με τεράστιες προοπτικές.

Ανώτατο στέλεχος μιλώντας στο I.W δήλωσε : “ H ασφαλιστική non-life αγορά του Ιράν ανέρχεται σε περίπου 8 δις. δολάρια  με προοπτικές να φτάσει μέσα στην 3ετία τα 11 δις. δολάρια .  Σε ότι αφορά τις ασφαλίσεις ζωής , υπάρχει το ιδιόμορφο σύστημα του “Blood money”  (λεφτά αίματος)  σύμφωνα με το οποίο υπάρχει ενιαία ασφαλιστική αντιμετώπιση φτωχών και πλουσίων.

Η Matrix βρίσκεται κοντά στην υπογραφή συμφωνίας για την δημιουργία γραφείου με τους κατάλληλους ιρανούς συνεργάτες. Υπάρχουν τεράστιες προοπτικές τόσο στις αντασφάλειες –marine και shipping καθώς και στον τομέα τις ενέργειας.

Υπενθυμίζεται  o ναυτιλιακός στόλος του  Ιράν είναι από τους μεγαλύτερους  παγκοσμίως».  Σύμφωνα με τελευταία έκθεση των Lloyd’s (18 Iανουαρίου) αναιρούνται όλες  οι επιφυλάξεις που υπήρχαν από το Λονδίνο για τις ασφαλιστικές καλύψεις στο Ιράν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*