Η ΠΟΑΔ ευχαριστεί τα ΜΜΕ για το βήμα που δίδεται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Αξιότιμοι εκπρόσωποι – εκδότες του κλαδικού τύπου της Ασφαλιστικής Αγοράς

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών με την παρούσα επιστολή μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου θέλει να σας ευχαριστήσει έναν προς έναν και όλους μαζί για το σπουδαίο έργο που επιτελείται, αυτό της προβολής του ασφαλιστικού κλάδου αλλά και τον επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών όλων των κατηγοριών πανελλαδικά.

Διάμεσου των μέσων σας, ηλεκτρονικών και εντύπων και της καθημερινής πληροφόρησης που προσφέρετε σε πολίτες, συναδέλφους μας αλλά και των θεσμικών εκπροσώπων της πολιτείας δίνετε την δυνατότητα στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση να αναδειχθεί σε έναν από τους κρισιμότερους τομείς την οικονομίας αλλά και πυλώνα της κοινωνικής συνοχής.

Αρωγοί και υποστηρικτές των συναδέλφων μας με τα άρθρα σας και επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, μέλη σωματείων που ανήκουν στην ΠΟΑΔ μας κάνετε να νοιώθουμε σίγουροι ότι αυτό που πράττουμε έχει ανταπόκριση ώστε να συνεχίσουμε εξίσου δυναμικά.

Όλοι εμείς στην ΠΟΑΔ με κάθε τρόπο θα υποστηρίζουμε το έργο σας και θα στεκόμαστε δίπλα σας με γνώμονα την αλληλέγγυα ευθύνη και συμπαράσταση.

Αξιοποιώντας το βήμα που μας προσφέρετε μέσω των εντύπων σας και της ηλεκτρονικής πληροφόρησης να είστε σίγουροι ότι θα γινόμαστε καθημερινά περισσότερο χρήσιμοι στην Ελληνική κοινωνία.

Η ασφαλιστική αγορά πρέπει να τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αμερόληπτη και άδολη δημοσιογραφική πένα του κλάδου που δραστηριοποιούμαστε και θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε για την πρόσφορα σας στον κλάδο και την βοήθεια που αδιαπραγμάτευτα μας παρέχετε.

Με εκτίμηση, Για το ΔΣ της ΠΟΑΔ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*