Βράβευση Euler Hermes με το βραβείο Gold Award στην κατηγορία Top Export Assistance Company. Το βραβείο εκ μέρους της Euler Hermes το παρέλαβε ο κ. Νικόλαος Μπαδήμας, Εμπορικός Διευθυντής. Την απονομή του βραβείου έκανε ο κ. Τζανέτος Καραντζής, Πρόεδρος Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ).

Η Euler Hermes Hellas βραβεύτηκε με το «Gold Βραβείο Top Export Assistance Company»

Στην τελετή απονομής των εξαγωγικών βραβείων Greek Exports Awards 2015, που διοργανώθηκαν από την Ethos Media σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, η Euler Hermes Hellas βραβεύθηκε με το Gold βραβείο Top Export Assistance Company.

Τo βραβείο αυτό έχει ως στόχο να αναγνωρίσει και να τιμήσει τις εταιρείες που διευκολύνουν τις Ελληνικές επιχειρήσεις να ενισχύσουν τις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές τους καθώς και να διεισδύσουν σε νέες αγορές. Η διάκριση αυτή είναι το αποτέλεσμα της διαρκούς προσπάθειας της Euler Hermes Hellas να αναβαθμίζει την ποιότητα των υπηρεσιών Ασφάλισης Πιστώσεων που παρέχει, βοηθώντας τις Ελληνικές επιχειρήσεις να ενισχύουν με ασφάλεια τις εξαγωγές τους.

«Η διάκριση επετεύχθη χάρη στο πραγματικό ενδιαφέρον της Euler Hermes Hellas να προστατεύει και να διασφαλίζει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων των εξαγωγικών εταιρειών, σε περιπτώσεις μη πληρωμής από τους αγοραστές τους, στηρίζοντας έτσι τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες» δήλωσε ο κος Βασίλης Χριστίδης, CEO της Euler Hermes Hellas.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι την ίδια ημέρα η Euler Hermes Hellas στήριξε ως χορηγός τα «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» που διοργανώθηκαν από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) σε συνεργασία με την εφημερίδα Καθημερινή, και τα οποία είναι τα πιο σημαντικά βραβεία για τις εταιρείες της Βορείου Ελλάδος. Η χορηγία της Euler Hermes Hellas σε αυτά δείχνει τη βούληση της εταιρείας να υποστηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα και στη Βόρεια Ελλάδα όπου διατηρεί γραφεία και έχει έντονη παρουσία και να συνεχίζει να ενισχύει τις δραστηριότητες του Συνδέσμου.

H Euler Hermes Greece ιδρύθηκε το 1995 και απασχολεί 50 στελέχη στα κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της στη Βόρεια Ελλάδα, λειτουργούν και γραφεία στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία προσφέρει μία σειρά Β2Β λύσεων για την πρόληψη των κινδύνων που απορρέουν από τις εμπορικές πιστώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και την είσπραξη των ανεξόφλητων οφειλών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*