H AIG συνεργάζεται με τη LOWE ATHENS

Η AIG αναθέτει στη LOWE ATHENS τον διαφημιστικό της λογαριασμό στην Ελλάδα, έπειτα από διερεύνηση της τοπικής διαφημιστικής αγοράς. Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο εταιριών, η LOWE ATHENS θα αναλάβει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τις διαφημιστικές καμπάνιες για τα προϊόντα της εταιρίας που διατίθενται μέσω του δικτύου των απευθείας πωλήσεων της AIG.

O κύριος Giuseppe Zorgno, Country Manager Ελλάδας και Κύπρου της AIG σχολίασε σχετικά: «Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τη LOWE ATHENS. Είναι η εταιρία που ξεχώρισε για τη στρατηγική της, τη δημιουργικότητα αλλά και την εμπειρία της, κατά τη διάρκεια του spec που πραγματοποιήσαμε και είμαι σίγουρος πως η συνεργασία μας θα είναι εποικοδομητική και παραγωγική και για τις δυο πλευρές, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη της νέας μας στρατηγικής στο direct to consumer». 

Ο CEO της LOWE ATHENS, κ. James Nass, ανέφερε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την ΑIG στη LOWE ATHENS και την ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Στόχος μας, μέσα από τη συνεργασία αυτή, είναι να αναδείξουμε επικοινωνιακά το όραμα της AIG, που πραγματικά ξεχωρίζει στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*