Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Mega Brokers S.A.

Mega Brokers: «Σύγχρονη προσέγγιση αγορών –Τεχνολογική Υπεροχή και νέα προγράμματα»

Νέα τεχνολογικά εργαλεία και υπηρεσίες αναπτύσσουν οι εταιρείες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, οι οποίες δομούν τη στρατηγική τους λαμβάνοντας υπόψη τους τις τάσεις που καταγράφονται στην αγορά, τόσο σε επίπεδο καταναλωτών όσο και σε επίπεδο συνεργατών.
Τις μεθόδους προσέγγισης αγορών, τα νέα προγράμματα και τις τεχνολογικές λύσεις που έχει υιοθετήσει η Mega Brokers, ανέλυσαν εκπρόσωποι της εταιρείας σε ειδική θεματική ενότητα στο 8o Insurance Conference, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου, με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο.

 

Στο Panel V «Σύγχρονη προσέγγιση αγορών – Τεχνολογική υπεροχή και Νέα προγράμματα της MEGA BROKERS SA», συμμετείχαν οι κ.κ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Mega Brokers S.A., Γιάννης Παππάς, Διευθυντής Κλάδου Ζωής, Mega Brokers S.A, Γεώργιος Στάθης, Διευθυντής Πληροφορικής, Mega Brokers S.A., Πάρης Καβαρνός, Διευθυντής Κλάδου Γενικών (Εκτός Αυτοκινήτων), Mega Brokers S.A., παρουσιάζοντας τα νέα καινοτόμα προγράμματα της εταιρείας που είναι σχεδιασμένα με πελατοκεντρική αντίληψη, λαμβάνουν υπόψη της ανάγκες της αγοράς και στηρίζονται στα νέα εργαλεία που η τεχνολογία προσφέρει.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου μιλώντας για την MEGA BROKERS αναφέρθηκε στη δυναμική που η εταιρεία του καταγράφει (17-18% ανάπτυξη) από την αρχή του χρόνου, στις στρατηγικές συνεργασίες στον ασφαλιστικό χώρο, στην επιχειρηματική εξωστρέφεια, τονίζοντας πως η MEGA εν μέσω κρίσης και οικονομικής ύφεσης επενδύει στο εσωτερικό της χώρας, στηρίζοντας το μέλλον του κλάδου και της χώρας. Όπως είπε «η εταιρεία μας είναι η μεγαλύτερη μεσιτική στην Ελλάδα. Μέσα στην κρίση διπλασιάσαμε τον τζίρο μας. Έχουμε τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές συνεργασίες μας απ όλους στη χώρα μας και τρέχουμε με 17-18% ανάπτυξη το 2015. Όταν οι άλλοι επιλέγουν να επενδύουν στο εξωτερικό εμείς δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι πιστεύουμε στο μέλλον της εταιρείας και της ασφαλιστικής αγοράς. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι αποφασίσαμε εν μέσω κρίσης να προχωρήσουμε σε μια μεγάλη επένδυση μέσω της αγοράς ενός ιδιόκτητου κτιρίου αξίας  1,5 εκατ.  ευρώ».

Ο κ. Γιάννης Παππάς από τη μεριά του παρουσίασε το Νέο Αποκλειστικό Πρόγραμμα Υγείας (Ομαδικό πελατών MEGA) αναφερόμενος στα οφέλη ως προς το κόστος της ομαδικής ασφάλισης που παρέχει, τις προηγμένες παροχές, τη δυνατότητα διαχείρισης ατομικού συμβολαίου, την απευθείας πληρωμή των νοσοκομείων, την ελεύθερη επιλογή γιατρών, την αγορά φαρμάκων και το πανελλαδικό δίκτυο διαγνωστικών. Επιπρόσθετα, παρουσίασε τα συνδυαστικά προγράμματα με ομαδικές ασφαλίσεις (FLEXI GROUP – GENERALI, MEDI MEGA PLUS – AXA) και τα προγράμματα ασφάλισης αθλητών ερασιτεχνικών σωματείων ( MEGA Accident Protector – METLIFE).

867C4976

Γιάννης Παππάς, Διευθυντής Κλάδου Ζωής, Mega Brokers S.A

Ο κ. Γεώργιος Στάθης από τη μεριά του ως Διευθυντής Μηχανογράφησης εξήρε τις δυνατότητες του πληροφοριακού συστήματος HERMES, παρουσιάζοντας την εξέλιξη από το 2013 (υπηρεσίες τιμολόγησης, πληρωμή ασφαλίστρων, On line έκδοση συμβολαίου) μέχρι σήμερα και την αναβάθμισή της (ενιαία φόρμα τιμολόγησης και αίτησης με δυνατότητα αποστολής 24 ώρες/7 ημέρες, «τυπώνω -πληρώνω, πληρώνω – τυπώνω, On line – web service με τις ασφαλιστικές εταιρείες), δίνοντας έμφαση στο σχεδιασμό του native tablet application, στις B2C υπηρεσίες, στη τιμολόγηση Κλάδου Πυρός και Κλάδου Ζωής και τις δυνατότητες του eLearning.

Γεώργιος Στάθης, Διευθυντής Πληροφορικής, Mega Brokers S.A

Γεώργιος Στάθης, Διευθυντής Πληροφορικής, Mega Brokers S.A

Ο κ. Πάρης Καβαρνός στην ανάλυσή του (κλάδος αστικής ευθύνης) αναφέρθηκε στις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες των ανθρώπων, οι οποίες, όπως σημείωσε είναι δυνατόν να δημιουργήσουν ζημιές σε πρόσωπα ή πράγματα τρίτων από ενδεχόμενη αμέλεια ή παράλειψη και συγκεκριμένα άδικη πράξη.

Πάρης Καβαρνός, Διευθυντής Κλάδου Γενικών (Εκτός Αυτοκινήτων), Mega Brokers S.A.,

Πάρης Καβαρνός, Διευθυντής Κλάδου Γενικών (Εκτός Αυτοκινήτων), Mega Brokers S.A.,

Παρουσιάζοντας τα συγκριτικά οφέλη και πλεονεκτήματα του ασφαλιστικού προγράμματος Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Διαμεσολαβούντων της MEGA, υπογράμμισε πως παρέχει Aσφαλιστική κάλυψη Παραβίασης Ιδιωτικότητας καθώς και κάλυψη Ευθύνης Πολυμέσων – Ευθύνη Δημοσίευσης Περιεχομένου στην ιστοσελίδα του συνεργάτη, κάλυψη εξόδων διερεύνησης αιτιών, δημοσίων σχέσεων, ειδικών διαχείρισης κρίσης, νομικών συμβούλων, ενημέρωσης πελατών για το συμβάν, κάλυψη ευθύνης για Έκδοση Συμβολαίων και Απιστίας Υπαλλήλων χωρίς επιπρόσθετο κόστος και χωρίς υπο-όριο, μείωση απαλλαγών, εξαιρετικά χαμηλή, ειδική τιμολόγηση για διατήρηση αδείας (δηλαδή για μηδενική παραγωγή), ενιαίο τιμολόγιο για όλες τις κατηγορίες ασφαλιστικών διαμεσολαβούντων και επιστροφή ασφαλίστρων 10% λόγω μη ζημίας, στην ετήσια ανανέωση όλα σε ένα ασφάλιστρο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*