Συνάντηση συνεργατών της Mega Brokers Β. Ελλάδος

Η MEGA BROKERS, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει τους συνεργάτες της Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο του 32ου Money Show στη Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου.

Στη συνάντηση που σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση αποτέλεσε την πρώτη συνάντηση του νέου έτους, ο κ. Αχιλλέας Καρανατσίδης, Διευθυντής Β. Ελλάδος, παρουσίασε τα αποτελέσματα του καταστήματος Β. Ελλάδος για το 2023, όπου η παραγωγή έφτασε τα 7,7 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο κ. Μιχάλης Κωστής, Διευθυντής Διοικητικών Λειτουργιών και Οργάνωσης, ενημέρωσε τους συνεργάτες για τον διαγωνισμό στο εξωτικό Μπαλί που ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου αλλά και για το νέο Sales Rally του 2024 που αφορά όλους τους κλάδους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, CEO της εταιρείας, παρουσίασε τα αποτελέσματα του 2023 σε όλη την Ελλάδα, τη στρατηγική της εταιρείας για το 2024, αλλά και τα καινοτόμα εργαλεία της εταιρείας, υπηρεσίες που διευκολύνουν σημαντικά τις καθημερινές εργασίες των συνεργατών.  Τέλος αναφέρθηκε και στις νέες δυνατότητες της εταιρείας για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου του κάθε συνεργάτη.

ο γεγονός ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος συνεργατών από διάφορους νομούς της Βορείου Ελλάδος αποδεικνύει το ενδιαφέρον και την υποστήριξη προς τη MEGA BROKERS. Επίσης, η παρουσία των στελεχών της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της Διοίκησης με τον Πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος πραγματοποίησε έναν σύντομο χαιρετισμό, προσέδωσε ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση έκλεισε εορταστικά με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενισχύοντας έτσι το κλίμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*