Δ.Τσεκούρας: Αντικείμενο ασφάλισης οι νομικές διαφορές

Τη συνεισφορά της ARAG στο τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, μέσω των δωρεάν νομικών συμβουλών σε απολυμένους του ιδιωτικού τομέα, (γεγονός που έτυχε θερμής ανταπόκρισης και έγινε αφορμή για να κερδίσει η ARAG HELLAS ανάμεσα στις εταιρίες του ομίλου, το βραβείο ARAG AWARD International, στην Γερμανία τον Ιανουάριο 2015) τόνισε ο νόμιμος εκπρόσωπος και Γενικός Δ/ντής της εταιρείας, κ. Δημήτρης Τσεκούρας, αναφερόμενος στα πεπραγμένα της ασφαλιστικής αγοράς, του κλάδου και της εταιρίας την χρονιά που πέρασε στην εκδήλωση (κοπή πίτας) για τους συνεργαζόμενους ασφαλιστές και δικηγόρους της περιφέρειας Αθηνών. Ο κ. Τσεκούρας σημείωσε, επίσης, πως οι κατεξοχήν νομικές διαφορές που αντιμετωπίζουν σήμερα οι περισσότεροι καταναλωτές, μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο ασφάλισης, όπως π.χ. οι εργασιακές διαφορές και τα ασφαλιστικά δικαιώματα από ένα εξειδικευμένο ασφαλιστή, όπως η ARAG.

Την εκδήλωση τίμησαν αντιπροσωπείες από τις ασφαλιστικές εταιρίες που συνεργάζονται με την ARAG στον κλάδο της Νομικής Προστασίας, δηλώνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους στην εξειδίκευση, οργάνωση και τεχνογνωσία της ARAG στον ιδιαίτερο αυτό κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Τέλος, για 2η φορά φέτος, επισημάνθηκε η προσφορά της ARAG Γερμανίας προς τους ανέργους επιστήμονες του Ευρωπαϊκού Νότου – κατόπιν επιλογής – για επιμόρφωση με την προοπτική ανεύρεσης εργασίας.
Η εκδήλωσε έκλεισε με ευχές για το 2015 και με δεξίωση προς τους προσκεκλημένους, μέσα σε θερμό, συναδελφικό και εγκάρδιο κλίμα.IMG_2117

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*