Interamerican: Άμεσες αποζημιώσεις 1,53 εκατ. ευρώ για τις πλημμύρες

Άμεσα ανταποκρίθηκε η Interamerican στις ζημιές που προκάλεσαν σε αυτοκίνητα, καταστήματα – επιχειρήσεις και κατοικίες οι πλημμύρες της 24ης Οκτωβρίου, καλύπτοντας με αποζημιώσεις τους ασφαλισμένους.

Συνολικά έγιναν 352 αναγγελίες ζημιών και με ολοκληρωμένη αποζημιωτική διαχείριση έκλεισαν μέσα σε τέσσερεις εργάσιμες ημέρες από το συμβάν το 87,4% των ζημιών που αναγγέλθηκαν, τον οποίων το συνολικό κόστος ξεπερνά το 1,53 εκατ. ευρώ.

«Η ταχύτατη αποζημίωση των ασφαλισμένων που επλήγησαν, οφείλεται στη συντονισμένη προσπάθεια των ανθρώπων της Interamerican που εργάζονται στους κλάδους των γενικών ασφαλίσεων, σε συνδυασμό με τα συστήματα δέσμευσης – ελέγχου και τις απλοποιημένες διαδικασίες αναγνώρισης, εκτίμησης και αποζημίωσης που εφαρμόζει η εταιρεία. Σε κάθε περίπτωση, η γρήγορη και αποτελεσματική διαχείριση των περιστατικών ανέδειξε την πελατοκεντρική κουλτούρα, τη διαφάνεια και την κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει την Interamerican και τις υπηρεσίες της» τόνισε σχετικά ο Γιώργος Μαυρέλης, γενικός διευθυντής εργασιών του ομίλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντική ήταν και η συνεισφορά της οδικής βοήθειας της εταιρείας, που επενέβη σε περίπου 1.500 περιστατικά.

One comment

  1. Μπραβο στην interamerican που ειναι κοντα στους πελατες της σε δυσκολες στιγμες όπως φυσικες καταστροφες και εμπνεει ασφαλεια και εμπιστοσυνη. ευχαριστουμε για τη βοηθεια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*