Στ. Κουσουρνάς, Ασφάλειες myCover: “Κανένα σπίτι ανασφάλιστο” θα πρέπει να είναι η κοινή στόχευση

σχόλιο του Στάθη Κουσουρνά, Ασφάλειες myCover, Ρόδος:

Ο ασφαλιστικός πράκτορας κ. Στάθης Κουσουρνάς από τη Ρόδο, σχολιάζοντας το μέτρο του ΕΝΦΙΑ για την ασφαλιστική αγορά, μας είπε: «Έγινε το πρώτο, μικρό μεν, σημαντικό δε, βήμα από την Πολιτεία για να δώσει φορολογικά κίνητρα στην ιδιωτική ασφάλιση. Οι πολίτες έχουν ενημερωθεί για τη φοροελάφρυνση, στην πλειονότητά τους, από τα ΜΜΕ, τους λογιστές τους, αλλά και με στοχευμένη επικοινωνία από ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Η συγκυρία είναι ιδανική, καθώς, λόγω των πυρκαγιών του περασμένου καλοκαιριού στο νησί μας, αλλά και των ακραίων φαινομένων σε ολόκληρη την επικράτεια, ο κόσμος αρχίζει να ενδιαφέρεται ενεργά για την εξασφάλιση της περιουσίας του.

Στα 25 χρόνια της πορείας μου στην ασφαλιστική αγορά, είναι η πρώτη φορά που δέχομαι, σχεδόν καθημερινά, αιτήματα από ανθρώπους που ουδέποτε είχαν ασφάλιση κατοικίας, για να ενημερωθούν για το κόστος και τους όρους ασφάλισης. Χαίρομαι ιδιαίτερα μάλιστα όταν βλέπω την έκπληξή τους για το πόσο οικονομικά μπορούν να ασφαλίσουν τους κόπους μιας ζωής. Η ρύθμιση αυτή είναι σημαντική ακόμα και για τους πελάτες που έχουν ήδη ασφάλεια κατοικίας, καθώς νιώθουν ικανοποίηση για τη μικρή αυτή ανταμοιβή και αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή τους, με αποτέλεσμα η διατηρησιμότητα των παλιών συμβολαίων να αγγίζει το 100%.

“Κανένα σπίτι ανασφάλιστο” θα πρέπει να είναι η κοινή στόχευση ασφαλιστικής αγοράς και Πολιτείας για τα επόμενα χρόνια. Είναι στο χέρι μας να το πετύχουμε!» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Κουσουρνάς.

Από το περιοδικό INSURANCE WORLD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*