Επιστρέφει ο Βασ. Χρηστίδης στην Allianz στην Ελλάδα;

της Ελενας Ερμείδου

Κύκλοι της ασφαλιστικής αγοράς διατείνονται με σιγουριά ότι ο Βασίλης Χρηστίδης, σήμερα στην θέση του President of the Executive Committee (CEO) at  COSEC, the market leader of B2B trade credit insurance in Portugal and a JV between Banco BPI and Allianz Trade (ex Euler Hermes). επιστρέφει στην Allianz και την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Ο Βασίλης Χρηστίδης κατείχε την θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην πρώην Euler Hermes, νυν Allianz Trade από το 2013 έως το 2017.

Νωρίτερα από το 2010-2011 είχε την θέση του Director, Credit Management, Corporate & Investment Banking

Για 5 χρόνια εργάστηκε στην BNP Paribas (2005-2010) στην Ελλάδα σε υψηλόβαθμες θέσεις,  ενώ από το 2002-2005 στην τράπεζα Πειραιώς ως  Senior Relationship Manager, Corporate & Investment Banking.

Στο Greek Exports Conference της ETHOS events

Ο Βασίλης Χρηστίδης με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει και από την θέση που κατείχε στην πρώην Euler Hermes, νυν Allianz Trade έχει μιλήσει σε συνέδριο της ETHOS events Greek Exports Conference για τα εργαλεία που μπορεί να παράσχει η ιδιωτική ασφάλιση και ειδικότερα τα προγράμματα ασφάλισης πιστώσεων της τότε Euler Hermes Hellas, στις επιχειρήσεις

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*