Φέρνοντας το MDRT κοντά στον ασφαλιστικό σύμβουλο του σήμερα

 

Τη νέα σύνθεση της Επιτροπής Επικοινωνίας Μελών του για την Ελλάδα και την περίοδο 2023 -2024 ανακοίνωσε το MDRT (Membership Communications Committee – MCC, Million Dollar Round Table, Greece).

Πιο συγκεκριμένα στην Eλληνική Eπιτροπή μετέχουν με αλφαβητική σειρά οι:

Νικόλας Γογγάκης 

3yrs MDRT Member, Local Chair South Greece

Ο Νικόλας αποφοίτησε από το τμήμα των Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ασκεί το επάγγελμα του συμβούλου οικονομικού προγραμματισμού τα τελευταία 14 χρόνια. Μετά από 12 χρόνια πετυχημένης συνεργασίας με την MetLife, πλέον εκπροσωπεί την NN Hellas, ως Star Agent.

Φίλοι και συνεργάτες τον χαρακτηρίζουν ως έναν ακλόνητα αισιόδοξο άνθρωπο. Είναι ένας καλός ακροατής, με σταθερή άποψη, πάθος και αγάπη για ό,τι κάνει. Προσφέρει έμπνευση και καθοδήγηση στους συναδέλφους του και στους πελάτες του και είναι σε θέση να διαχειριστεί τις πιο απαιτητικές καταστάσεις με ψυχραιμία, μεθοδικότητα και χιούμορ.

Πιστεύει ακράδαντα στη μοναδικότητα κάθε ατόμου καθώς και στο δικαίωμά του να έχει μια σύγχρονη και προσωποποιημένη εμπειρία, σχεδιάζοντας το οικονομικό του μέλλον. Η καθημερινή προτεραιότητα του, είναι να βοηθάει τους πελάτες του να νιώθουν ασφαλείς και ικανοί να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

“Η επιτυχία δεν είναι το κλειδί της ευτυχίας, αλλά η ευτυχία είναι το κλειδί της επιτυχίας.”

 

Νίκος Δαμάλας 

3yrs MDRT Member, Local Chair North Greece

Ο Νίκος σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης & ασκεί το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου τα τελευταία 12 χρόνια. Είναι Πιστοποιημένος Financial Planner με τους τίτλους Financial Planning SQF 3 & 4 από την EFICERT και βραβευμένος κορυφαίος ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής από τη LIMRA International και κατέχει την υψηλότερη βαθμίδα αυτή του Κορυφαίου Ασφαλιστικού Συμβούλου στην ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική.

Η αγάπη του και η προσφορά για τον άνθρωπο τον κάνει κάθε μέρα να θέλει όλο και περισσότερο να βοηθήσει πραγματικά μέσω της συμβουλευτικής του να χτιστεί έναν πιο ασφαλή χρηματοοικονομικά κόσμο.

Το MDRT, αποτελεί για τον Νίκο σημείο αναφοράς όπου η ομαδικότητα & η αμοιβαία προσφορά γνώσεων και ιδεών σε παγκόσμιο επίπεδο μπορεί να πάει πολλά επίπεδα παραπάνω τόσο εμάς όσο και τους ίδιους τους πελάτες μας.  Άλλωστε στη ζωή, πολλοί άνθρωποι ξέρουν τι να κάνουν, αλλά τελικά λίγοι κάνουν αυτό που ξέρουν. Το να ξέρουμε δεν είναι αρκετό. Πρέπει να αναλαμβάνουμε δράση. Και όπως λέει χαρακτηριστικά, “εμείς στο MDRT το κάνουμε!”.

Απόστολος Κόκκοβας

2yrs MDRT Member, Local Chair Trikala

O Απόστολος ξεκίνησε την καριέρα του στον ασφαλιστικό χώρο μαζί με την ALICO πριν 31 χρόνια και έχει λάβει μέρος σε πλήθος Ελληνικών & ξένων Συνεδρίων Επίλεκτων Ασφαλιστικών Συμβούλων στο Agency της εταιρίας. Έχει διακριθεί επί σειρά ετών ως πρώτος ασφαλιστής σε παραγωγή και δραστηριότητα αμοιβαίων κεφαλαίων στην εταιρία και 3ος παραγωγός της χώρας από όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες το 1997. Είναι μέλος του Million Dollar Round Table όπου ανήκουν οι καλύτεροι ασφαλιστές ζωής παγκοσμίως. Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1968 και είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΚΟΚΚΟΒΑΣ Insurance & Financial Services & INSURANCE TRIKALA.GR IKE. Είναι ο Πρόεδρος του τμήματος υπηρεσιών στο επιμελητήριο Τρικάλων , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ασφαλιστών Τρικάλων και ο Γενικός Γραμματέας του επιμορφωτικού δικτύου επιχειρηματιών Ελλάδος όπου είναι μέλος από το 1994. Είναι αναπληρωματικό μέλος ΔΣ και υπεύθυνος επικοινωνίας με την επιχειρηματική κοινότητα στην Τρικαλινή Λέσχη Προβληματισμού.  

Σοφία Μυστρίδου

2yrs MDRT Member, Local Chair Athens

Η Σοφία είναι Απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου από το τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης και από το 2010 κατέχει την άδεια της ασφαλιστικής συμβούλου και την άδεια του συντονιστή ασφαλιστικών συμβούλων.

Είναι μέλος των HFPA (Hellenic Financial Planners Association) κατέχοντας τις ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις Insurance Intermediary SQF 3 & 4 της EFICERT και κατακτώντας έτσι τον διεθνή τίτλο CFA (Certified Financial Advisor).

Είναι 2 χρόνια μέλος στο MDRT και φέτος συμμετείχε για πρώτη φορά στο παγκόσμιο συνέδριο της Σιγκαπούρης.

Η αγάπη, ο σεβασμός και η ειλικρίνεια στον συνάνθρωπο της, καθιστούν ως μοναδική προτεραιότητα της να σταθεί διπλά του.

Η εμπιστοσύνη που λαμβάνει από τον κάθε ασφαλισμένο απαιτεί υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυτό όπως αναφέρει δεν είναι ένα απλό επάγγελμα αλλά είναι λειτούργημα.

Συμμετέχοντας σε αυτή την κορυφαία ομάδα του MDRT, ενισχύεται το πιστεύω της περισσότερο ότι : Δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει!!

Άννα Νικηφορίδου

1yr MDRT Member, Local Chair Thessaloniki

Η Άννα είναι Ασφαλιστικός-Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος τα τελευταία 16 έτη με κορυφαίες διακρίσεις, καθώς τα τελευταία χρόνια κατέχει την υψηλότερη βαθμίδα, αυτή του Diamont Insurance Agent στην Interamerican.

Είναι απόφοιτη Λογιστικής, Πιστοποιημένη Financial Planner από την Achmea Academy 

Πιστοποιημένη Insurable Risk Manager από την IFFAcademy. Είναι μέλος του HFPA και του MDRΤ.

Είναι Co-Founder/Co-Owner της Greek Insurance Leaders, μίας startup εταιρίας ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, η οποία έχει βραβευθεί από το Business Elite’s 40 under 40, στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ως «Χρυσή Εταιρία» για το 2022 και ως «Εταιρία Υψηλής Αξιοπιστίας» για το 2023.

Είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ΕΕΘ, καθώς διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης Ασφαλιστικών θεμάτων του ΕΕΘ.

Το MDRT, αποτελεί για την Άννα, πηγή έμπνευσης και κινητήριος δύναμη για να βοηθήσει ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Γιάννης Τσαλπάρας

3yrs MDRT Member, Country Chair 2023-2024 Greece

O Γιάννης είναι Financial Health Advisor. Είναι μέλος του MDRT από το 2021 και Country Chair της MDRT MCC για το 2023-2024, στην Ελλάδα. Επίσης είναι μέλος της HFPA και  συνεργάζεται με την NN Hellas και είναι Star Agent και μέλος του ΚΕΑ.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κάτοχος Πτυχίου Sport Management. Δραστηριοποιείται στην ασφαλιστική αγορά από το 2014 και συνεχίζει να το κάνει, γιατί τον βοηθάει να γίνεται καλύτερος ως άνθρωπος, κάθε μέρα. Σημαντικό ρόλο στο καθημερινό του κίνητρο, έχει η οικογένειά του και οι άνθρωποι που του έχουν εμπιστευτεί την κάλυψη των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών τους αναγκών. Η δουλειά του είναι το πάθος του και φροντίζει να το δείχνει με όσους συνεργάζεται.

Όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο, του αρέσει να διαβάζει βιβλία, να δοκιμάζει κρασιά από όλο τον κόσμο και να ταξιδεύει.

Η επιτροπή επικοινωνίας για φέτος, έχει ως στόχο να δώσει υπεραξία σε όλους τους επαγγελματίες που συμμετέχουν ως μέλη στο MDRT. Δράσεις όπως workshops, exclusive sessions, coffee tables κλπ, έχουν ήδη μπει στον προγραμματισμό. Ένας ακόμα πυλώνας που θέλει φέτος να στηριχθεί, είναι το mentoring. Όπου μέσω αυτού, θέλει να αναδειχθούν νέα μέλη, που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του οργανισμού στην Ελλάδα. Το  MDRT στην Ελλάδα, όλα αυτά τα χρόνια θεωρείται «το club των επιτυχημένων», που όποιος μπει, θέλει να παραμείνει εκεί και να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, στα επίπεδα του Court of the table και Top of the table. Το φετινό μότο της επιτροπής επικοινωνίας είναι το «Go the extra mile», διότι μόνο έτσι πιστεύουμε πως μπορεί να δει κάποιος το ταξίδι με το MDRT. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*