MDRT DAY: The Game Changers

Η Ελληνική Επιτροπή  Επικοινωνίας Μελών MDRT διοργανώνει φέτος την καθιερωμένη ημέρα του οργανισμού για την Ελλάδα σε ένα κοινό που μοιράζεται την ίδια επαγγελματική κουλτούρα και ταυτόχρονα ανήκει ή θέλει να ανήκει στη μεγάλη παγκόσμια οικογένεια του MDRT .

Μια εκδήλωση που στόχος της είναι να ενώσει το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον και να εμπνεύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους επαγγελματίες που διακρίνονται ήδη στον χώρο.

Η εκδήλωση σχεδιάστηκε για 200 συμμετέχοντες ώστε να ενισχυθεί η αλληλεπίδραση και η διάδραση της παρευρισκόμενης ομάδας. Δίνοντας πάντα προτεραιότητα στα μέλη από την Ελλάδα και σε άλλες γειτονικές χώρες τους ανθρώπους που πληρούν τις προϋποθέσεις και θα γίνουν φέτος μέλη ή θέλουν να γνωρίσουν τον θεσμό ώστε να συνδεθούν και φυσικά την ομάδα των aspirants, εκείνους που στοχεύουν να κατακτήσουν τη θέση τους στο στρογγυλό τραπέζι του MDRT αλλά ταυτόχρονα και τους ηγέτες που θέλουν να εμπνεύσουν τις δικές τους ομάδες προς αυτή την κατεύθυνση. 

Η φράση From Dusk till Dawnστον τίτλο της εκδήλωσης χρησιµοποιήθηκε σκόπιµα, καθώς το κυρίαρχο µήνυµα της ηµέρας είναι το ότι «η ζωή δεν είναι µόνο δουλειά και η δουλειά πρέπει να έχει χαρά». Στόχος επομένως του event είναι, µέσα από έναν συνδυασμό εξαιρετικών Ελλήνων και ξένων οµιλητών, να ενωθεί η παρακίνηση µε τις καλύτερες επαγγελματικές πρακτικές και, ταυτόχρονα, να δοθεί τροφή για σκέψη σχετικά µε το αύριο και αυτά που έρχονται ώστε το κοινό του MDRT να ονειρευτεί και να σχεδιάσει το µέλλον. Στο κλείσιµο της ηµέρας όλα αυτά θα πλαισιωθούν από ένα µεγάλο πάρτι έτσι ώστε κάθε ένας από τους συµµετέχοντες να γιορτάσει όλα εκείνα που έχει καταφέρει και για τα οποία είναι ευγνώµων.

Η εκδήλωση θα πραγµατοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου, στο Ble Pavillon, Λ. Ποσειδώνος 70, Άλιµος, υπό την αιγίδα της HFPA (Hellenic Financial Planners Association) µε προβλεπόµενη έναρξη στις 16:00 και έναρξη προσέλευσης στις 15:00.

Η πρόεδρος και η Επιτροπή Επικοινωνίας στέλνουν το μήνυμα “Να θυμάστε “Τhe Game Changers” είναι οι συνθήκες εκεί έξω, αλλά και όλοι εμείς”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε το πρόγραµµα και τους οµιλητές επισκεφθείτε την σελίδα:

MDRT Day, Athens 2023: The Game Changers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*