Η ΑΠΟΛΛΩΝ υποστήριξε το MDRT Athens Workshop “Turn motivation into a habit”

Το MDRT Athens Workshop “Turn motivation into a habit”, που διοργανώθηκε στις 8 Φεβρουαρίου στήριξε σαν χορηγός για τέταρτη χρονιά η Απόλλων, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για την εκπαίδευση του σύγχρονου διαμεσολαβητή.

Η εκδήλωση που είχε σαν βασικό θεματικό άξονα την κινητροδότηση και τη σημασία της ως αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας του ασφαλιστή, πραγματοποιήθηκε στο Φαληρικόν Art & Events, έναν πολυχώρο τέχνης και εκδηλώσεων urban – industrial αισθητικής στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

Το workshop, το οποίο είχε μεγάλη συμμετοχή τόσο μέσω διαδικτύου όσο και με φυσική παρουσία, αποτέλεσε γόνιμο έδαφος για το διαμοιρασμό εμπειριών και τη μετάδοση ιδεών σχετικά με την αξία των κινήτρων για τον διαμεσολαβητή.

Η Γενική Διευθύντρια κα Σοφία Σικοτάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Διοργανώσεις σαν και αυτή διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην αναβάθμιση του κλάδου. Μέσα από τη διοργάνωση αυτή της Ελληνικής Επιτροπής MDRT μας δίνεται η ευκαιρία να «Συνδεθούμε», να αλληλοεπιδράσουμε …να είμαστε εδώ connected, καθώς η διαφορά του επαγγελματία του σήμερα που στην πραγματικότητα είναι ο επαγγελματίας του «αύριο» θα εξαρτάται από το βαθμό επικοινωνίας που επιτυγχάνει με τον πελάτη του και την κοινωνική νοημοσύνη που διαθέτει. Όσο η τεχνολογία αναπτύσσεται αυτή η σχέση θα εξιδανικεύεται.

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Επιτροπή το για το μήνυμα της εκδήλωσης Turn motivation into a habit. Εμείς την ΑΠΟΛΛΩΝ εδώ και 4 χρόνια έχουμε δημιουργήσει και εξελίσσουμε ένα οικοσύστημα που μπορεί να υποδεχτεί τον επαγγελματία εκείνο που θέλει να αλλάξει την κουλτούρα του και να διατηρεί σε υψηλά επίπεδα και μόνιμα την ενέργεια και το κίνητρο του.

Ας κάνουμε πράξη, να γίνει καθημερινότητά μας να είναι η ενέργειά μας στα ύψη!»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*