Νέα ιστοσελίδα για την ARAG Hellas

Πολύ πρόσφατα και συγκεκριμένα από 17.08.2023 ενεργοποιήθηκε η νέα ιστοσελίδα της ARAG Hellas με ανανεωμένο σχεδιασμό σύγχρονης αισθητικής, με ευκολία στην πλοήγηση και mobile friendly.

Η ανάγκη αναβάθμισης της προηγούμενης ιστοσελίδας προέκυψε από την στρατηγική απόφαση του ομίλου να έχουν όλες οι ιστοσελίδες όλων των εταιριών, σε κάθε χώρα παρουσίας της εταιρίας, όσο γίνεται κοινή εμφάνιση με στοιχεία ομοιομορφίας ως προς τη δομή τους και το περιεχόμενο.

Θεωρητικά η ιστοσελίδα χωρίζεται σε δύο μέρη.

Στο πρώτο μέρος εκτός των βασικών προγραμμάτων ασφάλισης (τα οποία συνεχώς θα εμπλουτίζονται) με καλύψεις και παραδείγματα, παρουσιάζονται η φιλοσοφία της εταιρίας, οι αρχές και οι αξίες της αλλά και η βασική αρθρογραφία, η παρουσία στα μέσα ενημέρωσης, περιπτωσιολογία από το Tμήμα Zημιών, δηλώσεις και τοποθετήσεις συνεργατών δικηγόρων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, οι δράσεις κοινωνικής εταιρικής ευθύνης

αλλά και οι απόψεις των ασφαλισμένων της εταιρείας.

Στο δεύτερο μέρος υπάρχουν οι έξι φόρμες επικοινωνίας, δηλαδή εκδήλωση ενδιαφέροντος, αίτηση ασφάλισης, μεταβολή στοιχείων συμβολαίου, δήλωση συμβάντος, δήλωση συγκατάθεσης GDPR και υποβολή αιτιάσεων.

“Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και ήδη υπάρχει θετική ανταπόκριση από μεγάλο μέρος χρηστών. Σας καλωσορίζουμε όλους στο νέο www.ARAG.gr !” αναφέρει η εταιρεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*