Ατλαντική Ένωση: Ισχυρά κέρδη για ακόμη μία χρονιά

Ισχυρά κέρδη και εντυπωσιακές επιδόσεις κατέγραψε η Ατλαντική Ένωση το 2022.
Κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων ο κ. Γιάννης Λαπατάς Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία έκλεισε το 2022 με κέρδη 4,438 εκατ. ευρώ, ενώ τα Ίδια Κεφάλαια της Εταιρείας ανήλθαν σε 81,022 εκατ. ευρώ.
Η εταιρεία πέτυχε Δείκτη Φερεγγυότητας 284,34% (αποτελέσματα 31/12/2022), γεγονός που την έφερε για 7η συνεχή χρονιά στην πρώτη θέση μεταξύ των Ασφαλιστικών Εταιρειών Γενικών Ασφαλίσεων και Ζωής.
Όσον αφορά τις επενδύσεις, διαμορφώθηκαν στα 153,686 εκατ. ευρώ. Η πορεία της και το 2023 παραμένει ανοδική, καθώς το α΄εξάμηνο του 2023 πέτυχε αύξηση συνολικής παραγωγής σε ποσοστό 15%.
«Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στη Διοίκηση, η οποία έχει την πλήρη υποστήριξη της Βaloise και το Προσωπικό της Εταιρείας, για τα πολύ καλά αποτελέσματα που είχε για άλλη μία χρονιά. Στον Όμιλο BALOISE είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεχιζόμενη κερδοφορία και την ανάπτυξη της Εταιρείας, ειδικά σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον. Η Ατλαντική Ένωση είναι για εμάς παράδειγμα σωστής και αποτελεσματικής Διοίκησης μιας Ασφαλιστικής Επιχείρησης», ανέφερε ο εκπρόσωπος και Πρόεδρος Δ.Σ. της Baloise Lebensversicherung AG κ. Juerg Schiltknecht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*