«Save the Day»: Η πρωτοβουλία της Anytime που αυξάνει την ασφάλεια στον δρόμο

Η Anytime της Interamerican, με αφετηρία την υπόσχεσή της να προσφέρει κάθε στιγμή πολλά περισσότερα από μία απλή ασφάλιση και στοχεύοντας στην προώθηση της οδικής ασφάλειας, ξεκινά μία νέα σειρά δράσεων για την ασφαλή οδήγηση, με το μήνυμα «Save The Day».

Το «Save the Day» είναι μία νέα πρωτοβουλία της Anytime που δημιουργήθηκε με αφορμή τον υψηλό δείκτη τροχαίων ατυχημάτων στη Χώρα, το 90% των οποίων οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος και περιλαμβάνει δράσεις ενημέρωσης και εκπαίδευσης για την οδική ασφάλεια, με στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και τη μηδενική απώλεια ανθρώπινων ζωών στον δρόμο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Ιούνιο, σε συνεργασία με τη σχολή ασφαλούς οδήγησης Driving Academy, όπου η Anytime υλοποίησε τα πρώτα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης για τους εργαζομένους της, δυνατότητα που άμεσα θα δώσει και στους πελάτες της, με στόχο να αλλάξουν κακές καθημερινές συνήθειες στον δρόμο και να προωθηθεί μία θετική οδηγική κουλτούρα.

Η συνέχεια του προγράμματος περιλαμβάνει διαγωνισμούς για μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, ενημέρωση για την ασφάλεια των παιδιών στο δρόμο, εκπαιδευτικά προγράμματα οδικής ασφάλειας για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενημερωτικές καμπάνιες στα social media, ενώ θα δοθούν σημαντικές  υπηρεσίες στους ασφαλισμένους της Anytime, που σκοπό θα έχουν την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Αντίστοιχη πρωτοβουλία της Anytime που προάγει την οδική ασφάλεια αποτελεί το πρόγραμμα Smart Drive, το οποίο λειτουργεί μέσω εφαρμογής και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αξιολογεί και να βελτιώνει την οδήγησή του, ενώ τον επιβραβεύει με χαμηλότερα ασφάλιστρα.

Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες αποδεικνύουν έμπρακτα, τη σταθερή δέσμευση της Anytime να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες και να υλοποιεί δράσεις, που έχουν θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους και την κοινωνία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*