Interlife: Αύξηση 17% στην παραγωγή έναντι 10% της Αγοράς

Ελ. Ερμείδου

Διπλάσιoς της αγοράς γενικών ασφαλίσεων είναι ο ρυθμός ανάπτυξης της Interlife στο πρώτο τετράμηνο του 2023. Παρουσιάζοντας τα οικονομικά μεγέθη του πρώτου τετραμήνου του 2023 κατά την Γενική Συνέλευση στις 16 Ιουνίου 2023,  ο Ιωάννης Βοτσαρίδης εκτίμησε ότι για το σύνολο του 2023 η Ασφαλιστική θα βελτιώσει τις επιδόσεις της, έχουντας ήδη καταγραφούν τα πρώτα και σημαντικά σημάδια βελτίωσης.

Σύμφωνα με τον Ιωάννη Βοτσαρίδη κατά το πρώτο τετράμηνο η η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων  της εταιρείας αυξήθηκε 17,09 % έναντι 10,2 % της Αγοράς.

Στην Ασφάλιση Οχημάτων & Αστικής Ευθύνης: Η Παραγωγή Ασφαλίστρων Οχημάτων της εταιρείας αυξήθηκε 21 % έναντι 15,6 % της Αγοράς. Η Παραγωγή Ασφαλίστρων Αστικής Ευθύνης Οχημάτων της εταιρείας αυξήθηκε 9% έναντι 1,5 % της Αγοράς.

Στην Ασφάλιση Πλοίων & Αστικής Ευθύνης: Η Παραγωγή Ασφαλίστρων Πλοίων της εταιρείας αυξήθηκε 77,6 % έναντι 15% της αγοράς. Η Παραγωγή Ασφαλίστρων Αστικής Ευθύνης Πλοίων της εταιρείας αυξήθηκε 58,6 % έναντι 32 % της Αγοράς.

Στην Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης: Η Παραγωγή Ασφαλίστρων Γενικής Αστικής Ευθύνης της εταιρείας αυξήθηκε 16,4 % έναντι 24,7 % της Αγοράς.

Στην Ασφάλιση Διαφόρων Ατυχημάτων: Η Παραγωγή Ασφαλίστρων Διαφόρων Ατυχημάτων της εταιρείας αυξήθηκε 16,3 % έναντι -9,5 % της Αγοράς.

Στην Ασφάλιση Νομικής Προστασίας:  Η Παραγωγή Ασφαλίστρων Νομικής Προστασίας της εταιρείας αυξήθηκε 5,4 % έναντι 1,3 % της Αγοράς.

Στην Ασφάλιση Βοήθειας εν γένει (Οδική, Τεχνική, Ταξιδιωτική): Η Παραγωγή Ασφαλίστρων Βοήθειας της εταιρείας αυξήθηκε 56,5 % έναντι 6,5 % της Αγοράς.

Η θέση της Interlife στο αυτοκίνητο (Mάϊος 2023) και στην συνολική παραγωγή

Στα Ασφαλισθέντα Οχήματα η Εταιρεία κατέχει την 6η θέση μεταξύ 45 εταιρειών που
δραστηριοποιούνται στον Κλάδο με Μερίδιο Αγοράς 6,08% με τον ασφαλισμένο στόχο στα
411.701 οχήματα.

Επί της συνολικής Παραγωγής Ασφαλίστρων η Εταιρεία κατέχει τη 12η θέση μεταξύ 31 εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον Κλάδο. Στον Κλάδο της Αστικής Ευθύνης Πλοίων κατέχει την 2η θέση μεταξύ 20 εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον Κλάδο. Στον Κλάδο Αστικής Ευθύνης Οχημάτων κατέχει την 9η θέση μεταξύ 45 εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον Κλάδο. Στον Κλάδο Γενικής Αστικής Ευθύνης κατέχει την 5η θέση μεταξύ 24 εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον Κλάδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*