Το Ερρίκος Ντυνάν ενισχύει τα υφιστάμενα προνόμια στις ασφαλιστικές εταιρείες

Σε μια περίοδο όπου ο ανταγωνισμός αποσύρει ή περιορίζει δραστικά τα προσφερόμενα προνόμια, το Ερρίκος Ντυνάν στηρίζει έμπρακτα τους συνεργάτες του. Στο πλαίσιο αυτό, επωμίζεται το επιπλέον κόστος και διατηρεί αμετάβλητα τα προσφερόμενα προς τους ασφαλισμένους προνόμια.

Το Ερρίκος Ντυνάν θα συνεχίσει να προσφέρει τα ειδικά προνόμια υγείας σε δικαιούχους που καλύπτονται από συμβόλαιο υγείας. Ενδεικτικά αναφέρονται:

  • Απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε 6 – 8 ιατρικές ειδικότητες (αναλόγως της ασφαλιστικής εταιρίας) στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.
  • Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις €300 – €500 ανά περιστατικό (αναλόγως της ασφαλιστικής εταιρίας) στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.
  • Έκπτωση έως 70% στον τιμοκατάλογο του Ερρίκος Ντυνάν για διαγνωστικές εξετάσεις σε περίπτωση υπέρβασης του δωρεάν ποσού.

Αντίστοιχα προνόμια ισχύουν και στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία. Η παροχή ειδικών προνομίων, που δρουν συμπληρωματικά με τις καλύψεις των συμβολαίων των ασφαλισμένων, εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας του Ερρίκος Ντυνάν με τις Ασφαλιστικές Εταιρίες και δεν εμπεριέχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Το Ερρίκος Ντυνάν, με διακεκριμένους γιατρούς και βιοϊατρικό εξοπλισμό αιχμής κατέχει εξέχουσα θέση στην ελληνική επικράτεια ως ένα από τα μεγαλύτερα νοσηλευτήρια. Οι κορυφαίες ιατρικές υπηρεσίες έχουν, άλλωστε, τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης του οργανισμού Joint Commission Ιnternational, η οποία αποδεικνύει την απόλυτη συμμόρφωσή του προς τις απαιτήσεις του διεθνώς αναγνωρισμένου προτύπου διαπίστευσης υπηρεσιών υγείας.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*