Άρειος Πάγος: Αίτηση αναίρεσης κατά αθωωθέντων υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής

Για συνέχιση της ταλαιπωρίας συναδέλφων κάνει λόγο ο Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής, απόρροια της αναίρεσης του Αρείου Πάγου κατά αθωωθέντων υπαλλήλων της εταιρείας για παλαιότερη υπόθεση ασφαλιστικής απάτης. Κατά τις εκτιμήσεις του Συλλόγου ωστόσο, οι συνάδελφοι θα δικαιωθούν όπως έγινε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων

Η ανακοίνωση:

“Η ταλαιπωρία των συνάδελφων μας δεν έχει τέλος

Συνάδελφοι,

Με την απόφαση 991/2022 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Θεσσαλονίκης, κρίθηκε ότι οι συνάδελφοί μας Μάκης Τάντσης, Λάζαρος Καμπάογλου και Άκης Καλαϊντζής είναι ομόφωνα αθώοι των κατηγοριών που τους απέδιδε η Εταιρία και η Εισαγγελία όπως και μια σειρά άλλων κατηγορούμενων.

Επί της απόφασης, την τελευταία μέρα της προθεσμίας, μετά προφανώς από αίτημα της Εταιρίας, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε αίτηση αναίρεσης, από όλους τους αθωωθέντες, μόνο για τους συναδέλφους μας!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να δηλώσει ότι παραμένει στο πλευρό των συναδέλφων μας που ταλαιπωρούνται για δέκα μέχρι στιγμής χρόνια, απολυμένοι από την Εταιρία χωρίς πειθαρχική διαδικασία, με μόνο στοιχείο την υποβολή μήνυσης εναντίον τους, και παραμένει προσηλωμένο στην πεποίθηση ότι για μια ακόμα φορά η αλήθεια θα αποδειχτεί, όπως άλλωστε έγινε ήδη από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*