Από αριστερά οι νικητές ο ασφαλιστικός πράκτορας κ. Πολυξενίδης Μάριος, η κα. Σολομακάκη Κυριακή από την Atlas Insurance Agents συνεργάτης από το Δίκτυο Πωλήσεων Ανεξάρτητων Συνεργατών, ο συντονιστής ασφαλιστικός πράκτορας κ. Γρατσούνας Γεώργιος

N. Aντιμησάρης, ΕRGO: Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε τους Συνεργάτες μας

«H ERGO στοχεύει στην ανάπτυξη μέσω των Δικτύων Πωλήσεων της και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε με παρόμοια κίνητρα τους Συνεργάτες μας για περαιτέρω ανάπτυξη και το 2022. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για τη διαχρονικά απρόσκοπτη στήριξη των προσπαθειών σας και του έργου σας».

Με αυτά τα λόγια, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO, κ. Νίκος Αντιμησάρης συνεχάρη τους συνεργάτες της ασφαλιστικής για την ενεργή συμμετοχή τους στο Rally Πωλήσεων 2021.

Τρεις συνεργάτες της ERGO, διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Rally Πωλήσεων Ασφαλιστηρίων Αυτοκινήτου για το 2021, με έπαθλο για τους πρώτους νικητές, τη χρήση ενός ολοκαίνουργιου T- Cross τελευταίας τεχνολογίας για έναν ολόκληρο χρόνο.

Οι νικητές του διαγωνισμού οι οποίοι πέτυχαν τις υψηλότερες επιδόσεις είναι:

  • Ο συντονιστής ασφαλιστικός πράκτορας κ. Γρατσούνας Γεώργιος
  • Ο ασφαλιστικός πράκτορας κ. Πολυξενίδης Μάριος και
  • Η Atlas Insurance Agents, συνεργάτης από το Δίκτυο Πωλήσεων Ανεξάρτητων Συνεργατών για λογαριασμό της οποίας το αυτοκίνητο παρέλαβε η κα. Σολομακάκη Κυριακή

Οι τρεις νικητές – διαμεσολαβητές παρέλαβαν το έπαθλό τους, ένα leasing αυτοκινήτου για ένα χρόνο από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, το οποίο παρέδωσε ο κ. Αντιμησάρης.

Το κύριο μήνυμα της ERGO προς τους Συνεργάτες της είναι πως εισέρχονται μαζί στη νέα εποχή, με ξεκάθαρο όραμα, μακροπρόθεσμη στρατηγική και ολιστική προσέγγιση των αναγκών του καταναλωτή και του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Διαβάστε επίσης: Rally Πωλήσεων 2021 από την ERGO – Επιβράβευση των επιτυχόντων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*