Kυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού “Διασφαλίζω”

Mε πλούσια ύλη και ενδιαφέροντα θέματα κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού της ΕΕΑΕ, “Διασφαλίζω”. Το… μενού περιλαμβάνει το κεντρικό μήνυμα της προέδρου Δήμητρα Λύχρου, αφιέρωμα στον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τις εξελίξεις για τον νέο Κλιματικό Νόμο και πολλά άλλα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:

“Αρχή Καλοκαιριού, επίσημα και ελεύθερα..! Παράλληλα όμως με ένταση προσπαθειών και μαχητικότητα, συνεργασία με Συλλόγους και Επιμελητήρια και τεκμηριωμένη νομικά αντίδραση,  για να αντιμετωπίσουμε τη μάστιγα του αθέμιτου ανταγωνισμού» αναφέρει στο Editorial της η Πρόεδρος κυρία Δήμητρα Λύχρου !

Αιέν Αριστεύειν ! Ο λόγος και το αφιέρωμά μας, σε έναν ξεχωριστό συνάδελφο, τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, που κοσμεί την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση με την παρουσία του και το έργο του !

Αποσύρθηκε τελικά το επίμαχο άρθρο 23 του νέου Κλιματικού Νόμου. Διαβάστε στη σελίδα 8, τις διαβουλεύσεις που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά και τα παραλειπόμενα του συνεδρίου της ΕΑΕΕ στην Ύδρα..

Η συνάντηση του προεδρείου μας με τον κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο, παρουσιάζεται στη συνέχεια. Το κοινό συμπέρασμα παραμένει : ο ρόλος του Επαγγελματία Ασφαλιστή είναι αναντικατάστατος !

Παροχές, δωράκια και άλλα ευτράπελα.. που διαδραματίζονται στην αγορά μας, παρουσιάζει ο Αντιπρόεδρος κ. Χάρης Αλεξόπουλος στο άρθρο του, που ακολουθεί, και μας καλεί να αναλογιστούμε ποια αγορά μας ικανοποιεί…

Με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις αιτιολογημένες αποφάσεις – προειδοποιήσεις της, προς τα κράτη-μέλη για τροποποιήσεις στα κακώς κείμενα (συγκεκριμένα την υπ’ αριθμόν INFR 4150 απόφαση), ασχολείται στο άρθρο του, ο  Νομικός μας Σύμβουλος κ. Περικλής Πολυχρονίδης.

Επίκαιρα φορολογικά θέματα για την Επιστρεπτέα προκαταβολή, μας παρουσιάζει ο φοροτεχνικός μας σύμβουλος κ. Νίκος Λάμπρου.

Κάντε κλικ εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*