Η Anytime φέρνει στην αγορά το πρώτο «πράσινο» πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου!

Η Anytime, το δημοφιλέστερο direct brand ασφάλισης στην Ελλάδα, μέσα από τη σταθερή δέσμευσή της να προσφέρει σύγχρονες λύσεις στις μετακινήσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στις πόλεις, λανσάρει το πρώτο «πράσινο» πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

6 χρόνια μετά την εισαγωγή του καινοτόμου ασφαλιστικού προγράμματος αυτοκινήτου Short Drive που με τη χρήση τηλεματικής ενθαρρύνει τους πελάτες της να περιορίσουν τη χρήση του αυτοκινήτου, η Anytime μετατρέπει το Short Drive στο πρώτο «πράσινο» πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου!

Μέσω διεθνών προτύπων αναλαμβάνει για λογαριασμό των πελατών της να αντισταθμίσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που εκλύονται από το αυτοκίνητό τους σε πιστοποιημένα περιβαλλοντικά έργα, καθιστώντας τη μετακίνησή τους «κλιματικά ουδέτερη» για όλη τη διάρκεια της ασφαλιστικής τους κάλυψης.

Υιοθετώντας στην πράξη τον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης 13 των Ηνωμένων Εθνών αναφορικά με την Κλιματική Αλλαγή, η Anytime συνεχίζει να πρωτοπορεί αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες που συνεισφέρουν ενεργά στην προσπάθεια για την επίτευξη κλιματικής ουδετερότητας έως το 2050 και οδηγούν σε ένα βιώσιμο μέλλον για όλους.

Για αυτή την πρωτοβουλία, ο κ. Πάνος Κούβαλης, Tribe Leader Mobility and Convenience δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι που για ακόμα μια φορά η Anytime πρωτοπορεί, εισάγοντας στην αγορά το πρώτο πράσινο συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου, εξελίσσοντας το καινοτόμο πρόγραμμα Short Drive. Ενεργώντας πάντα με όχημα την περιβαλλοντική υπευθυνότητά μας, συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας με στόχο την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*