Η ΕΕΑΕ κατά των συκοφαντικών ειδήσεων

Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ), καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τα αβάσιμα, συκοφαντικά και αναληθή σχόλια του Δημητρίου Παπανικολάου, ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, κατοίκου Λάρισας, που ανάρτησε σε κλαδικούς ιστότοπους και προσωπικά του ιστολόγια.

Οι ψευδείς και κακόβουλες αναφορές του, επιχειρούν ανεπιτυχώς να σπιλώσουν, τόσο το όνομα της Προέδρου του Δ.Σ. της ΕΕΑΕ, όσο και το σύνολο των Συλλογικών Οργάνων εκπροσώπησης της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν προάγουν το επάγγελμα και τέτοια φαινόμενα πρέπει να καταδικάζονται από το σύνολο της Ασφαλιστικής Αγοράς για να μην τη μολύνουν με την ανεξέλεγκτη λάσπη τους, που κατ’ επανάληψη παράγουν.

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΕ, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη και πολυετή προσφορά της Δήμητρας-Ιωάννας Λύχρου, Προέδρου της ΕΕΑΕ-ΠΟΑΔ-ΕΑΔΕ στην εκπροσώπηση της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, και στο πρόσωπό της την επαγγελματία που επί σειρά ετών υπηρέτει με ήθος το επάγγελμα,

  • αποδοκιμάζει απερίφραστα τη συκοφαντική συμπεριφορά του Δημητρίου Παπανικολάου, καθώς και την ευκολία με την οποία κάποιοι ταυτίζονται αναπαράγοντας ειδήσεις τέτοιου τύπου
  • και στηρίζει την εξώδικη διαμαρτυρία της Προέδρου της ΕΕΑΕ, ως το ελάχιστο μέτρο συμμόρφωσης που θα μπορούσε να ληφθεί εναντίον του.

Ελπίζουμε ότι στο μέλλον η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση θα προστατευθεί στο σύνολό της από τέτοιες ανάρμοστες, κακόβουλες και επιπόλαιες συμπεριφορές μεμονωμένων ατόμων.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*