Andreas Tesch, Chief Market Officer of Atradius N.V.

Andreas Tesch: 1η Ασφαλιστική Πιστώσεων η Atradius στην Ελλάδα

της Ελενας Ερμείδου

«Πρόληψη, προστασία, χρηματοδότηση» είναι τα βασικά εργαλεία που προσφέρει η Atradius ανέφερε  κατά τον χαιρετισμό του στο συνέδριο της Atradius, ο Andreas Tesch Μέλος ΔΣ, CMO of Atradius Groups of Companies, παραθέτοντας μεταξύ άλλων τις έντονες προκλήσεις στο περιβάλλον.

Διευκρίνισε ότι οι χρεοκοπίες των επιχειρήσεων «δεν μπορούν, όλες τις φορές να προβλεφθούν», προσθέτοντας ότι καμία εταιρεία ακόμα και οι μεγάλες δεν αποκλείονται από αυτό τον κίνδυνο.

Φορολογική πολιτική, απάτη, περιπτώσεις προμηθευτών, κανονιστικές συμμορφώσεις, αδιαφάνεια, αποφάσεις τραπεζικών ιδρυμάτων, πολιτικές εξελίξεις είναι ορισμένοι συντελεστές που μπορεί να οδηγήσουν σε ξαφνικές πτωχεύσεις.

Ο ίδιος κατά την ομιλία τόνισε ότι στην πλειοψηφία τους, οι πελάτες της Atradius, λόγω των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία απέφυγαν περιστατικά πτωχεύσεων. Σε όσους, δε αντιμετώπισαν τέτοια φαινόμενα, η Atradius «συνέβαλλε στην ανάκαμψη τους».

Τόνισε ότι το μερίδιο της Atradius στην Ελλάδα αυξήθηκε από το 51,4% το 2014 στο 54,2% το 2016 με ποσοστό διατήρησης πελατών 95%.

Κλείνοντας την ομιλία τους τόνισε ότι αυτό που κάνει την Atradius να ξεχωρίζει είναι οι άνθρωποι της και η σωστές επιλογές στην τεχνολογία που έχει κάνει η εταιρεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*