Ο Κ. Παναγόπουλος, συντονιστής του Γραφείου Πωλήσεων Αμαρουσίου, και ο Η. Μάλλιος, διευθυντής πωλήσεων του δικτύου Tied Agency της INTERAMERICAN, με συνεργάτες του Γραφείου κατά την παράδοση των τροφίμων στα Μελίσσια

INTERAMERICAN: Το Γραφείο Πωλήσεων Κ. Παναγόπουλου κοντά στους απόρους των Μελισσίων

Το Γραφείο Πωλήσεων Αμαρουσίου της INTERAMERICAN, με συντονιστή τον Κώστα Παναγόπουλο, συμμετέχει με ενεργούς εθελοντές όλους τους συνεργάτες και το διοικητικό προσωπικό του στις κοινωνικές πρωτοβουλίες της εταιρείας, υποστηρίζοντας με «Πράξεις Ζωής» και την τοπική κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου ομάδα εκπροσώπων του Γραφείου επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μελισσίων και παρέδωσε τρόφιμα για τη σίτιση περίπου 40 οικογενειών που έχει αγκαλιάσει η ενορία.

Παράλληλα, το Γραφείο συμμετείχε και φέτος στην ευρύτερη εκστρατεία της INTERAMERICAN «Κατάθεση Αλληλεγγύης» για την υποστήριξη απόρων και αστέγων με συνεισφορά τροφίμων μακράς διάρκειας, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ ανέλαβε και αναδοχές παιδιών στο πλαίσιο του προγράμματος της ActionAid, που υποστηρίζει η εταιρεία.

Το Γραφείο Πωλήσεων του Κώστα Παναγόπουλου αποτελεί, εδώ και 22 χρόνια, μια βιώσιμη και υγιή αναπτυσσόμενη μονάδα με εξαιρετικό δυναμικό πωλήσεων, που σήμερα αριθμεί 78 ασφαλιστικούς συμβούλους και 2 unit managers, την Κατερίνα Στέφου-Χαΐτογλου και τον Δημήτρη Λιανό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γραφείο είναι στην πρώτη γραμμή υλοποίησης του σχεδίου ανάπτυξης «Genesis» για το Δίκτυο Πωλήσεων Agency της INTERAMERICAN, έχοντας εντάξει στο δυναμικό του κατά το 2016 συνολικά 45 νέους συνεργάτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Συμπληρώστε το αποτέλεσμα *