Η Generali μαγειρεύει live για να στηρίξει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μια πρωτότυπη, γιορτινή δράση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/12 και στόχο έχει τη στήριξη του πολύτιμου έργου που προσφέρει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνει μέσω της σελίδας της στο facebook η Generali:

Πιστή στην πεποίθηση μας ότι το μέλλον της ανθρωπότητας διασφαλίζεται μόνο όταν φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, κινητοποιούμε τις δυνάμεις μας, με στόχο να μοιραστούμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς. Συνδυάζοντας την παράδοση, με την εξέλιξη και τις νέες τάσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητά μας, στέλνουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς, αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, ακόμα και σε ένα ψηφιακό περιβάλλον!

Στον κόσμο των social media, ο οποίος πρεσβεύει έναν εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας και διάδρασης, παραμένει πάντα χώρος για την ενεργή συμμετοχή και την δημιουργία μιας κοινότητας ανθρώπων με κοινό σκοπό. Καλούμε λοιπόν τους Συνεργάτες και φίλους μας να συνδράμουν με την ψηφιακή τους παρουσία, αλλά και με το κέφι και τις γνώσεις τους, σε μια απλή πράξη αγάπης!

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21/12 στις 20:00, θα συγκεντρωθούμε όλοι στην σελίδα facebook της Generali, όπου ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς και ο τραγουδιστής  Άκης Παναγιωτίδης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια LIVE δοκιμασία… που δεν είναι άλλη, από την ετοιμασία του παραδοσιακού μελομακάρονου! Όμως οι ταλαντούχοι φίλοι μας, αντιμετωπίζουν μια σοβαρή πρόκληση… δεν διαθέτουν γνώσεις «υψηλής ζαχαροπλαστικής»! Για να ολοκληρώσουν αυτήν την γλυκιά δοκιμασία επιτυχώς, θα χρειαστούν λίγη βοήθεια από τους φίλους μας!

Από την σελίδα μας www.facebook.com/GeneraliHellas/ καλείστε να συνδράμετε στην προσπάθειά τους, καταθέτοντας με comment τις συμβουλές σας. Απαντήστε στις ερωτήσεις και απορίες τους, κατευθύνοντας την διαδικασία για να διασφαλίσουμε μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βοηθήστε τους επίδοξους ζαχαροπλάστες μας, στέλνοντας σε πραγματικό χρόνο τα δικά σας γαστρονομικά μυστικά για τα τέλεια μελομακάρονα και ελάτε να αποδείξουμε μαζί, πως ακόμη και μέσω του facebook, μπορούμε να συγκεντρωθούμε, να συνεργαστούμε αποτελεσματικά, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να κάνουμε τον κόσμο λίγο  καλύτερο.

Μαζί με την γλυκιά αυτή προσφορά, η Generali, θα επισφραγίσει την στήριξή της, προσφέροντας εκ μέρους των Συνεργατών και φίλων της μια σημαντική δωρεά, προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παραμένοντας για μια ακόμη χρονιά αρωγός στο έργο ενός οργανισμού που εδώ και 21 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε χιλιάδες παιδιά. Ελάτε να αποδείξουμε όλοι μαζί, όπου κι αν βρισκόμαστε, ό,τι κι αν κάνουμε, ότι η Αποστολή μας παραμένει ίδια: να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, με όποιον τρόπο μπορούμε.

Για να δηλώσετε το «παρών» στην παραπάνω ενέργεια, απλά συνδεθείτε, στο: https://goo.gl/7GDQWX

Μάθετε περισσότερα για την δράση και του έργο του «Χαμόγελο του Παιδιού» στο: www.hamogelo.gr

Περισσότερα για τις ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Generali, μπορείτε να διαβάσετε στο: www.generali.gr/el/eteriki-kinoniki-efthyni/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*