Σεμινάριο Cyber Risks Management: Έως σήμερα 25/11 οι αιτήσεις συμμετοχής

Λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς και των επιχειρήσεων αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον και την αυξημένη συμμετοχή που είχαν τα δύο προηγούμενα προγράμματα, το ΕΙΑΣ πραγματοποιεί ξανά το σεμινάριο Cyber Risks Management, με δύο από τους πλέον εξειδικευμένους και καταρτισμένους στο θέμα αυτό εισηγητές, τον Κώστα Παπαδάτο, πρόεδρο του (ISC)2 Hellenic Chapter & Business Development Director στην εταιρεία Adacom, και τον Νίκο Γεωργόπουλο, πιστοποιημένο Cyber Insurance Risk Manager (CyRM) & Cyber Risks Advisor στην Cromar Insurance Brokers, Lloyd’s Coverholder.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 5 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2016, 16:30-20:45.

Θεματολογία σεμιναρίου

  • Διαδικτυακοί κίνδυνοι
  • Διαχείριση διαδικτυακών κινδύνων
  • Cyber insurance
  • Τι είναι, τι προσφέρει, διεθνείς τάσεις
  • Η χρήση της cyber insurance στη διαχείριση των κινδύνων

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και η παροχή εξειδικευμένης επιμόρφωσης αναφορικά με το Cyber Risks Management, η παρουσίαση των κινδύνων που απειλούν τις σύγχρονες επιχειρήσεις, οι δυνατότητες διαχείρισής τους και η χρήση της ασφάλισης ως εργαλείο διαχείρισης κινδύνου. Σκοπός του είναι επίσης να παρουσιάσει μια συνολική λύση αποτελεσματικής διαχείρισης των κινδύνων παραβίασης δεδομένων, επιτρέποντας τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στις επιχειρήσεις να διαχειριστούν την αυξανόμενη ευθύνη τους λόγω της διαχείρισης μεγάλων ποσοτήτων προσωπικών δεδομένων των πελατών τους και να μετριάσουν τον κίνδυνο να θιγεί η εταιρική τους φήμη από πιθανή παραβίαση της ασφάλειας των δεδομένων αυτών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιριών και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην αντιμετώπιση διαδικτυακών κινδύνων και να διευρύνουν περαιτέρω τις γνώσεις τους.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, ενώ το κόστος συμμετοχής ξεκινά από 50 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής, στο αρχείο Cyber Risks Management_1.12.2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Συμπληρώστε το αποτέλεσμα *